Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (6.09 secunde)
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Parca se jucau soriceii cu pisica, asta pentru ca Stiinta, din cauza accidentarilor, nu a putut alinia cel mai bun unsprezece.
Tricolorii au revenit de la 0-2 cu dubla lui Keseru Romania si Norvegiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-0), la Oslo, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020, dupa un gol marcat in extremis de tricolori.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 11:00, G. ... Cand a ajuns la intersectie cu bd.
Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
In ceea ce priveste simptomatologia, aceasta se datoreaza aparitiei unei reactii alergice la toxinele ce intra in organism prin intepatura, insa, daca tratamentul este administrat corect si la timp, multe dintre complicatii pot fi contracarate, iar evolutia alergiei, care in unele cazuri poate fi extrem de severa, este oprita la timp.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est vine in sprijinul Asociatiei Daruieste Viata cu o proiectie caritabila Marnie's World, duminica, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Cinema Elvire Popesco.
Ministrul a anuntat ca va lasa actele normative timp de o luna de zile la indemina organizatiilor profesionale, dupa care le va promova. Se doreste ca prin aceste legi sistemul romanesc de sanatate sa fie adaptat la cel european", a declarat doctorul Cristea.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 9 februarie 2011, in jurul orei 09.45, O.
La Wuhan, autoritatile vor sa ridice un spital in sase zile. Numarul oraselor din China care au fost izolate de catre autoritati a ajuns la sase, transmite BBC. ... In paralel, chinezii vor sa construiasca un spital in numai sase zile, an care sa fie tratati cei infectati cu coronavirus.
'Pe 1 mai se lanseaza Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. ... Pentru cei care nu stiu inca ce reprezinta aratarea care li se va ivi inaintea ochilor sambata, "unu mai muncitoresc", voi explica succint:
Horatiu Ioani este un tanar neurochirurg care a renuntat la slujba si viata din strainatate. El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti.
La data de 22 mai 2011, ora 11:00, R. ... GHEORGHE de 52 de ani din Bucuresti, care circula in aceeasi directie si oprise la nivelul marcajului pietonal. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu.
Benone Dutescu si Rodica Dutescu-Zavoianu, aparut la Editura Academiei Romane. ... L-am intrebat pe profesorul Beuran ce ii lipseste sistemului de urgenta de la noi pentru a fi la nivel european. ... "Ii lipsesc niste spitale tipizate pentru a primi urgente pe categorii I-II-III.
Inca de pe atunci noi aveam la Monitorul o redactie comparabila ca modernitate si facilitati, cit despre tehnica de calcul, aveam chiar scule mai bune.
Un autobuz care transporta muncitorii de la fabrica de confectii Gelco a alunecat pe un dig din Tulcea.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de Facebook o notita despre viata oamenilor internati in spital. ... De la diabet. ... Aici, la Cardiologie, era internat fiindca facuse un infarct. ... Avea diabet si o valva la inima care nu prea mai inchidea bine.
"Este vorba despre un singur lucru, ca in legislatia romana, in toate situatiile in care se prevedereferendum, rezultatul referendumului devine valid in contextul in care in favoarea sau impotriva problemei puse spre dezbatere voteaza jumatate plus unu dintre cei prezenti la vot.
Cele doua litere se refera la modul in care sunt afisate imaginile pe ecran:
300 de diagnostice scoase din spital.
Bombardati de scumpiri, botosanenii cu pensii pe caz de boala au plecat ieri distrusi de la spital.
google-analytics.com