Cautare

10003 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (3.82 secunde)
Legea unitara de salarizare va avea o perioada de tranzitie de patru-cinci ani, iar cei care vor avea salarii peste nivelurile trecute in grila vor astepta cativa ani pana vor fi ajunsi din urma de cei cu salarii mici, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Nu vor fi mariri de salarii si pensii , ci usoare recuperari din taierile anterioare Jurnalul National informeaza: ... "As vrea sa fac cateva precizari cu privire la avalansa de solicitari, afirmatii de cresteri de salarii si pensii in aceste momente.
La ora actuala, costul efectiv (brut/net) in taxe platite statului pe salarii (daca luam in calcul impozitul pe venit, contri- butiile sociale, de sanatate si de somaj platite de angajat si angajator) este de aproximativ 60%.
Un studiu recent al companiei israeliene de consultanta TASC arata ca, din cauza diferentei mari intre salarii si preturile de pe piata imobilara, doar 10% din romani pot sa-si ia locuinte printr-un imprumut bancar.
Venitul necesar contractarii unui credit imobiliar a urcat de la 4,8 salarii medii, cat era in 2003, la 6 salarii medii in acest an, potrivit reprezentantului unei banci.
Sindicatele din mineritul Vaii Jiului au incheiat contractul colectiv de munca pentru anul acesta, iar minerii vor avea salarii marite si bani pentru investitii la unitatile miniere. ... Pe langa salarii mai mari si bani pentru investitii la minele rentabile, noul contract pastreaza si facilitatile vechiului act de munca.
De cand au fost anuntate taierile de salarii, dezbaterea s-a axat numai pe bugetari, fara a fi luati in calcul si cei peste 243.000 de angajati din companiile statului si regiile autonome.
Primele doua, respectiv compensarea salariatilor si excedentul brut de exploatare, formeaza baza PIB-ului, constituind, mai simplu spus, salarii si profituri, care reprezinta, aproape fara exceptii, peste 85% din PIB.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
In cele din urma, s-a ajuns la o intelegere ca top-managementul si departamentul de relatii internationale sa fie mutat in Capitala, in timp ce sediul social al companiilor sa ramana la Medias. Astfel, nu vor aparea implicatii economice pentru judetul Sibiu.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Lista pentru PE, aproape gata Democratii pregatesc in aceasta perioada lista cu candidatii la alegerile pentru PE.
,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Ar fi trebuit ca, imediat dupa vacanta de vara, premierul Tariceanu sa obtina de la presedintele Comisiei Europene o lista cu specificatii: ... Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
A doua mare banca din Romania, BRD avea pregatita, pentru inceputul lui 2006, o initiativa grevista, sindicatul BRD amenintand ca ar putea declansa o greva pe fondul refuzului patronatului de a negocia noi salarii.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
Companiile private cu capital integral romanesc din top sunt insa numarabile pe degete, mai ales ca ele se afla intr-o competitie inegala cu multinationalele si societatile de utilitati.
google-analytics.com