Cautare

10003 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (3.73 secunde)
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Telefoanele lansate de chinezi care fac acelasi lucru ca un smartphone de top. La ce trebuie sa fim atenti Sa dai aproape doua salarii medii din Romania pe un telefon mobil suna un pic exagerat.
Potrivit proiectului de lucru al guvernului ajuns in mass-media in urma cu ceva timp, "pentru un bar de la sat cu o suprafata de 10 metri patrati, proprietarii vor plati la stat minimum 2.000 de lei, in timp ce impozitul pentru o discoteca de la sat ajunge la 34.200 de lei", pe cand pentru un bar de lux de la oras impozitul forfetar ar putea fi intre 8.900 de lei si 41.100 de lei, in functie de spatiu, de amplasament etc.
Astfel a luat nastere ceea ce chiar presedintele AVAS, Razvan Orasanu, o numea drept "lista rusinii". sifonati la blazon, o parte din datornici s-au scobit de cele cateva milioane destinate bolnavilor si au iesit de pe lista.
Familia motoarelor pe benzina cuprinde trei modele diferite (varianta cea mai mica este 1.1 litri 12 V, de 75 CP si cu un cuplu de 100 Nm, urmeaza apoi varianta 1.3 litri 16V de 95 CP si versiunea cea mai puternica de 1.5 litri 16 V de 102 CP).
De cele mai multe ori ei aleg sa isi plaseze economiile in banci si reusesc sa puna deoparte, in medie, aproximativ 100 de euro pe luna sau 20% din venitul lor. ... 100% in euro, maturitati cat mai lungi. ... in tara - 100% in lei cu scadenta la trei luni.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
salarii mici! ... De aceea, este o asteptare desarta ca o transnationala care intra intr-o tara cu salarii mici sa se inghesuie in activitati, precum IT-ul, in care costul cu forta de munca poate ajunge la 50-60% din totalul costurilor in ideea ca salariul mic ar putea cobori serios factura!
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
"Mi-e greu sa spun acum asta, vom vedea in functie de cate procente vom avea", a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, vicepresedintre liberal. Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias.
1959-06-13 in Sibiu. ... Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu. A castigat trei mandate (2000, 2004, 2008)de primar al municipiului Sibiu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce strategie are USL pentru alegerile de anul viitor, daca se pregateste pentru alegeri comasate sau separate si daca ia in calcul reorganizarea administrativ-teritoriala, asa cum o propune actualul Guvern.
Provocarile mediului general de securitate, stadiile transformarii NATO si revizuirea structurii Statului Major Militar International (IMS) sunt cateva dintre temele care vor fi discutate in cadrul conferintei Comitetului Militar al NATO, cel mai inalt for de decizie militara al Aliantei, care se va desfasura la Sibiu, in perioada 14-16 septembrie.
Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a lansat ieri cinci noi tipuri de derivate pe actiuni care se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Noile contracte tranzactionate sunt pentru actiunile Rompetrol Rafinare Constanta, Amonil Slobozia, Banca Carpatica Sibiu, Impact Bucuresti si Compa Sibiu.
google-analytics.com