Cautare

408 de rezultate pentru "toader" (4.46 secunde)
'Dupa ce au fost publicate in presa mai multe fragmente de stenograme din dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu care reprezentau discutiile omului de afaceri cu jurnalisti din grupul Realitatea si politicieni, HotNews.ro a obtinut de la Tribunalul Bucuresti stenogramele integrale ale discutiilor purtate de Vantu cu Sergiu Toader (foto), Stelian Tanase si Corina Dragotescu.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, spune ca declaratia lui Sebastian Lazaroiu care a afirmat ca Teo Trandafir va pleca din PDL, nu are niciun sens.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
Secretarul de stat Mircea Toader si-a facut public ieri ultima parte din dosarul sau de urmarit. ... Se pare ca principalul motiv pentru care Securitatea a decis sa-l urmareasca pe Mircea Toader a fost existenta banuielii ca acesta ar colabora cu teroristi libanezi.
Discutii despre Toader Pe linga probleme ce tin de activitatea politica a PNL, seful de la MEC a comentat si afirmatia facuta saptamina trecuta de secretarul de stat democrat Mircea Toader, conform careia Vosganian n-ar fi avut nici o sansa sa fie acceptat de Parlament in functia de ministru.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
Dupa cum se stie, timp de mai multe luni edilul sef si democratul Toader, din calitatea de secretar de stat in cadrul MAI, i-au cerut lui Codrut Seres sa aprobe trecerea Electrocentrale in curtea Consiliului Local Galati, insa demersurile lor au inregistrat doar esecuri.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, ex-secretarul de stat Mircea Toader, a anuntat simbata ca se gindeste serios sa plece la Bucuresti pentru a conduce Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), una dintre cele mai importante societati din subodinea municipalitatii bucurestene.
Declaratiile lui Mircea Toader conform carora consilierii care au plecat din partid vor merge, cu acordul conducerii democratilor, la PNL, au stirnit reactii In urma cu citeva luni, patru reprezentanti marcanti ai PD, trei consilieri judeteni si unul municipal paraseau barca democrata.
Asa a facut si democratul Mircea Toader. ... Si, pentru a demonstra ca este adevarat, Mircea Toader a amintit ca a fost propus de PD pentru ocuparea functiei de ministru al Economiei si Comertului. Mircea Toader si-a prezentat si promisiunile nerealizate.
Eugen Durbaca a ajuns la concluzia ca Mircea Nicu Toader ar fi vinovat de problemele care au dus la destramarea la Galati a vechii Aliante PD-PNL-PC create acum patru ani. ... Mircea Toader era. Adica cel care nu a jucat corect a fost Mircea Toader, el a stricat toata treaba.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Cu toate acestea democratul Mircea Toader are informatii conform carora galatenii din Guvern nu vor fi someri. ... Detalii in ceea ce priveste acest subiect au fost oferite ieri de deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca si secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader.
In acest sens secretarul de stat Mircea Toader a declarat ieri ca protestele pensionarilor nemultumiti de nivelul lor de trai sint regizate de Partidul Social Democrat. ... In 2007 va fi inregistrata o crestere de 17,6%", a declarat Mircea Toader.
Daca in 2004, potrivit datelor Institutului de Politici Publice (IPP), Partidul Conservator (fost Partidul Umanist - n.r.) a obtinut la alegeri 124 de primari, acum, conform datelor furnizate sambata de secretarul de stat in MAI, pedistul Mircea Toader (fotol), mai are doar 81.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
In acest sens, fostul secretar de stat Mircea Toader a precizat ca "fiecare isi apara functia si postul". ... Toader a mai spus si ca legislatia europeana este foarte stricta cind vine vorba de functia publica.
Consilierul judetean democrat-liberal Mircea Nicu Toader asteapta cu nerabdare urmatoarea sedinta a Consiliului Judetului, nu pentru ca ar avea cine stie ce propunere care sa remedieze anumite probleme din judet, ci pentru a cere sa se respecte Legea 215.
Conform declaratiei prim-vicepresedintelui Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, in aceasta ordonanta modificata sunt doua chestiuni care influenteaza substantial alegerile din noiembrie.
google-analytics.com