Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea" (8.44 secunde)
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
"Am fost de-a dreptul uimiti cand am vazut ca semnatura dansei figura in listele noastre desi pe buletinul dansei nu era aplicata nici o stampila de vot”, ne-a declarat Adela Coltea, presedinta comisiei de vot a sectiei 33, din cadrul liceului Decebal.
Initiativa construirii unui parc natural in Vacaresti, laudata de expertii internationali Dupa ce a fost publicat articolul din National Geographic, iar grupul de initiativa a fost incurajat verbal de ministrul mediului pentru acest demers, Helmut Ignat, fotograful care a prins cadrele publicate si in revista si care s-a implicat foarte mult in documentarea informatiilor, a facut mai multe postere cu imaginile luate in groapa Vacaresti si a facut o expozitie la scuarul Coltea din Piata Universitatii.
In anul 1904, a fost un eveniment neplacut in viata lui, cand nu a fost primit la catedra de urologie a Spitalului Coltea.
Se pare ca si resturantele au adoptat aceeasi stategie in ceea ce priveste carnea de pui, in acest sens, "mancarurile de pui sunt preferate destul de mult in aceasta perioada pentru ca de Craciun clientii nostri sunt obisnuiti cu astfel de preparate”, ne-a declarat Gabriela Coltea, ospatar la restaurantul Vraja Marii.
1 (zona Coltea - Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca "Cele doua cuvinte", "Esti iubibila", "Mi-e dor si doare", "Subtitrarea la romani", "Te vad in toate femeile s.a.m.d.
Dupa el au mai detinut conducerea Ucrainei, Stefan Movila, Dimitrie Cantacuzino si Ene Draghici, iar cu mari functii au fost si Simeon Palis si Sandu Coltea (17).
Radu Beligan este inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Belu. Zeci de bucuresteni au fost la Biserica Coltea sa aduca lumanari si flori.
- Ioan Alexandru, Pavel Susara, Nicolae Draghici, Vasile Coltea, Constantin Tudor. Se opreste din citit si, ridicand ochii spre mine, ma intreaba:
Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Ţaranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice.
Corturile vor fi instalate in pietele Romana, Victoriei, Roma, Titan, Obor, Dristor si Crangasi, in parcurile Carol si Herastrau (la intrarea Charles de Gaulle), la Gara de Nord, la Facultatea de Arhitectura, pe strada 11 Iunie si in fata Spitalului Coltea.
Nicolae Verga, unul dintre medicii specializati in radioterapia oncologica de la Spitalul Coltea din Bucuresti, care a ales sa ramana in tara.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Echipa medicala este formata din medici primari cardiologi sau cu alte specialitati cu o bogata cazuistica si peste 15 ani de experienta in spitale universitare renumite din Bucuresti: Institutul Național de Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu-Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul Coltea.
In Bucuresti, campania se va desfasura in doua puncte- Spitalul Coltea si Piata Unirii, intre orele 9 si 18.00.
Vineri, 23 iunie, la Farmacia Coltea (str. Ion Ghica nr. 1, zona Universitate) si la 12.00, la LUGO (str.
Acesta s-a intalnit cu Patrizia Paglieri, la Farmacia Coltea. Patrizia ne-a marturisit ca a ajuns la greutatea de 59 de kilograme dupa 20 de zile de tratament cu produsele lui Gianluca Mech.
Coltea catre P-ta Unirii. La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
• 8 mai 2008 - Europarlamentarul PSD Titus Corlatean intervine in dezbaterile din plenul Parlamentului European asupra rezolutiei privind misiunile UE de observare a alegerilor, solicitand atat monitorizarea alegerilor din Republica Moldova din 2009, cat si a perioadei pre-electorale.
google-analytics.com