Cautare

4493 de rezultate pentru "titularizare concurs arad 2009" (5.00 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Ministrul Ioan Rus a fost prezent, joi dupa-amiaza, pe autostrada Nadlac-Arad, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, el declarand presei ca este "surprins" sa afle ca Ungaria va termina partea sa de autostrada, de la Mako la granita (parte din Coridorul IV Pan-european), abia in primavara anului viitor, in timp ce Romania va avea sosea circulabila pana la granita in decembrie, mai exact segmentul de la Pecica la Nadlac, adica lotul I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Biroul executiv al Partidului Conservator Arad a decis miercuri seara ruperea protocolului de colaborare in cadrul Coalitiei de guvernare, dupa ce mai multi alesi locali au trecut de la PC la PD. ... Liderii judeteni ai PD Arad se declara indiferenti fata de decizia PC Arad.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
O sa iau in calcul participarea la concurs", a declarat Ciutan. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... La concurs nu ma voi inscrie. Ce, asta e concurs? Poate concurs de imprejurari", a spus Simcelescu.
Luna viitoare se va face concurs. ... Directorii se schimba, concursul se amina Ideea organizarii unui concurs pentru ocuparea posturilor de conducere de la societatile din subordinea municipalitatii nu e deloc noua.
Este responsabilitatea alergatorului sa poarte numarul de concurs pe tricou pe partea din fata, iar cipul electronic montat conform instructiunilor de pe ambalaj.
google-analytics.com