Cautare

6047 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs caras severin" (2.87 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Situatia reclamata de PNL Caras-Severin privind incalcarea de catre PD a protocolului Aliantei va fi clarificata in cursul acestei saptamani, in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean de conducere al Aliantei, a declarat Sorin Frunzaverde, presedintele PD Caras-Severin.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
Din culisele demisiei lui Severin. ... Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Dupa condamnarea lui Adrian Nastase, a urmat miercuri, condamnarea lui Adrian Severin. ... Amintesc insa ca Adrian Severin a fost condamnat pentru ca a acceptat o promisiune, nu pentru ca ar fi primit vreun ban! ... N-am vorbit despre depunerea amendamentelor contra cost, a spus Adrian Severin, in ultimul cuvant.
Presedintele PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, sustine ca decizia de excludere din partid a lui Antonie Iorgovan a fost facuta statutar, in temeiul articolelor 11 si 12 din Statutul PSD, desi la inceputul saptamanii acesta sustinea ca senatorul nu este membru al filialei din Caras-Severin.
Alti doi parlamentari au demisionat din PDL Deputatii de Caras-Severin Gheorghe Hogea si Valentin Rusu au anuntat, miercuri, in plen, ca au demisionat din PDL si ca vor trece la PNL.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Eurodeputatul Adrian Severin s-a autosuspendat, luni, din functia de vicepresedinte al BPN, pana la clarificarea situatiei din Parlamentul European, informeaza Realitatea TV. ... Liderul eurodeputatilor PSD Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca eurodeputatul PSD Adrian Severin trebuie sa-si dea demisia atat din PSD, cat si din Parlamentul European. In caz contrar, spune Ponta, Severin va fi exclus din partid. ... Severin trebuie sa demisioneze din PE si din PSD.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
google-analytics.com