Cautare

2376 de rezultate pentru "titularizare rezultate concurs clunapoca" (2.84 secunde)
Deoarece functia de director a fost scoasa la concurs in luna iunie 2007, Directia Judeteana de Statistica a fost condusa de directorul adjunct al institutiei, Emil Mocanu. ... “Am participat la concurs la Agentia Nationala a Functionarilor Publici Bucuresti unde, in urma celor doua probe am fost declarat admis.
O social-democrata si o democrat-liberala candideaza pentru postul de presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, scos la concurs in perioada 18-20 martie.
Tot in aceasta perioada, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a organizat concurs pentru ocuparea posturilor vacante de presedinti-directori generali ai caselor de asigurari de sanatate din mai multe judete.
doua articole de enciclopedie de minimum 1.000 de caractere (incluzand spatiile) fiecare referitoare la Uniunea Europeana (persoane, institutii, alte entitati, procese politice, istoric etc.), postate pe www.eurospeak.ro, wiki-ul de notiuni europene girat si finantat de Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa, grupul euroliberal, prin intermediul Adinei Valean.Tinerele dornice de a participa la Youth Press Project se vor putea inscrie in concurs prin trimiterea scrisorilor de intentie si a articolelor postate pe eurospeak.ro la adresa de e-mail concurs@eurospeak.ro, intre 16 si 30 martie.
"In cazul inspectorilor scolari este vorba despre organizarea unui concurs, in termen de 30 de zile", a declarat Miu. ... Voi respecta legislatia si voi sustine concursul pentru ca intr-un an am dat de trei ori concurs pentru acelasi post de director.
Potrivit unei recente Ordonante de Guvern, mai multi sefi ai serviciilor deconcentrate constantene au primit previz pentru eliberare din functie si pentru a-si exprima optiunea asupra unui post inferior celui detinut in prezent, posturile de directori ai acestor servicii deconcentrate urmand a fi scoase la concurs.
30, la Parcul de Distractii din statiunea Mamaia, langa Hotelul Parc, un concurs de biliard si bowling destinat persoanelor de varsta a treia din Constanta.
Pana atunci insa, noua echipa a primit "ordinul de detasare in interesul invatamantului doljean pana la ocuparea postului prin concurs"...
Si pedelistii, si pesedistii gorjeni si-au trimis oamenii pentru a candida pe posturile de directori la cateva institutii deconcentrate din judetul Gorj, lucru ce a pus in incurcatura activitatea comisiilor de concurs din cadrul ministerelor.
El a lansat un concurs de caricaturi si epigrame cu tema "Basescu, cu caciula in mana la Voiculescu".
Actiunile au continuat ieri pe poligonul militar de la marginea municipiului, unde Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) a organizat un concurs de tir.
Ministerul de Externe a precizat, ca, din ratiuni financiare, este incurajata participarea la concurs si plecarea la post in tandem a angajatilor MAE sot-sotie, in conditiile indeplinirii cerintelor posturilor respective si promovarii concursului.
Mai mult decat atat, nici macar hotararile judecatoresti nu mai pot fi puse in aplicare conform noii legi, trecute la inceputul lunii martie prin Parlament, din simplul motiv ca pe un post desfiintat nu mai pot fi angajate alte persoane decat prin concurs.
La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
La concurs s-a inscris si inspectorul principal Dinel Scripcaru, sedul Biroului Politiei Rurale Dorohoi, Din motive personale, acesta nu s-a mai prezentat la examinare.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Incepand cu 15 iulie, Felicia Cocos isi preia atributiile de prim-procuror adjunct la Parchetul Tribunalului Gorj, iar sef al procurorilor din Motru devine Stica Constantin Costescu, in timp ce Ileana Enache este validata in urma aceluiasi concurs ca prim-procuror adjunct la Parchetul Judecatoriei Targu Jiu.
Cotidianul.ro informeaza ca Dan Voiculescu organizeaza un concurs cu tema "Minciunile lui Traian Basescu". ... Astfel, pe blogul personal, Dan Voiculescu a lansat un concurs cu tema:
Site-ul citat sustine ca Radoi nu are nicio tangenta cu biblioteconomia si ca intregul concurs pentru ocuparea functiei ar fi fost cu dedicatie pentru doamna Radoi. ... Astfel, una dintre conditiile de inscriere in concurs, stipulata in Ordinul ministrului Funeriu Nr.
Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: ... Ea a aparut in concurs cu alte doua ideologii: national-conservatorismul si liberalismul.
google-analytics.com