Cautare

18197 de rezultate pentru "titularizare rezultate baia mare" (3.83 secunde)
In 2010 ai realizat in jur de 265 de operatii, numar foarte mare pentru un neurochirurg rezident.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a spus tinerilor social-democrati la Scoala de Vara, ca Traian Basescu este "un om simpatic in particular, cu care poti sa bei un whisky sau o bere cu mare placere", dar ca acesta nu va mai castiga un nou mandat pentru ca si-a demonstrat limita proiectului sau politic.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Mamaia este cea mai mare statiune turistica din Romania, fiind denumita "Perla Marii Negre". ... Si in aceasta statiune exista hoteluri la care nu trebuie sa scoti prea multi bani din portofel pentru a petrece cateva zile la mare.
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Pe langa cele mai importante lucruri respectiv somnul ( pierderea noptilor este cel mai mare dusman al tenului si nu numai) si evitarea stresului mai exista si alte secrete care tin de un mod de viata si de alimentatie. ... Care au o eficienta mai mare si de ce?
In eventuala decizie politica care se va lua in privinta exploatarii de la Rosia Montana cat la suta va conta, pe de-o parte lobby-ul companiei care este foarte puternic si care a reusit sa convinga o mare parte a mass-media sa i se alature si cat la suta va conta vocea societatii civile care se opune?
Acu ca tatucul de la Cotroceni imi dadu un loc de joaca mai mare, chiar simt bataturile din talpa altfel.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Cu toate acestea, cota de impozitare a fost fixata la valoarea maxima, 1,5%, cea mai mare din tara (Oradea si Baia Mare au cel mai mare impozit de acest fel).
Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group implineste chiar zilele acestea 35 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara.
S-a observat, de asemenea, si o implicare mai mare in raport cu oferta culturala a orasului, in special a unor categorii de public a caror participare e mai putin probabila.
Noi, balonati de eterne complexe provinciale, facem din asta o mare isprava, motiv de talamba fuduleala, de parca nu stiu ce mare hatar ne-a facut sobolanimea aia ca a venit sa ne manance caltabosul.
google-analytics.com