Cautare

5650 de rezultate pentru "titularizare 2011 rezultate concurs brasov" (4.54 secunde)
In anul 2016, medicii de familie au declarat 14,6 milioane cazuri noi de imbolnavire , cel mai mic numar inregistrat in ultimii 6 ani, cu 9,8% mai puține cazuri noi fața de anul 2011 si cu 1,7% mai puține fața de anul 2015.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Cresterea procentuala a salariilor inclusa in bugetul Senatului vizeaza recuperarea incepand cu 2011 a unei parti a banilor pierduti in urma reducerii salariale cu 25% din vara acestui an, cifra de 14% fiind o estimare a conducerii Senatului, in lipsa unei decizii a guvernului privind salarizarea bugetarilor.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
De reducerea stagiului de cotizare la 25 de ani vor beneficia si persoanele inscrise la pensie dupa anul 2011.
Mai multi reprezentanti ai PSD Brasov au trimis o scrisoare deschisa lui Ion Iliescu si lui Adrian Nastase, cerandu-le liderilor PSD sa se implice in rezolvarea unei probleme interne ale organizatiei brasovene a partidului si solicitand demisia presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita.
Inteleg ca vine la Brasov, vine in Romania sa semneze... ... Atunci va intreb despre Brasov: olimpiada se va disputa - despre care vorbeati la inceput - in 2013 in zona Brasov, Predeal.
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Dupa ani, acum lucrand in Ministerul Turismului nou infiintat si ocupandu-ma de crearea de noi programe pentru Turistii Straini pe ca ii aduceam in tara si fiind in Brasov, stiind de ea, m-am dus sa vizitez Macheta orasului medieval Khronstatd - Brasovul de azi.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Ministrul Delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, sustine construirea autostrazii Brasov-Bors si critica incercarile de schimbare a strategiei nationale in domeniul construirii retelei de autostrazi.
google-analytics.com