Cautare

20623 de rezultate pentru "titularizare 2010 rezultate concurs baia mare" (4.27 secunde)
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare. ... primarul din Baia Mare a incercat sa le boicoteze lansarea candidatilor la Primarie.
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor:
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Eram undeva prin scoala generala, daca tin bine minte, se organizase un concurs de fotografie intre elevi. ... Am participat la acel concurs, am luat nu stiu ce premiu, fotografiile mele erau expuse pe peretele de la intrarea in scoala.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Cu rezultate mediocre.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... In contrast, din moment ce densimetrele folosesc o cantitate mai mare de lichid mostra, asemenea calcule sunt necesare de fiecare data cand temperatura electrolitului difera foarte mult de cea a densimetrului.
In campanie a fost oferit un premiu si magazinului de la care s-au facut cele mai multe cumparaturi, cu alte cuvinte, de unde au venit cele mai multe taloane completate corect pentru concurs.
Mihai Kosinski din cadrul Sectiei de pneumoftiziologie de la Poiana Mare, dr. ... Concurs fara candidati Posturile ramase vacante prin pensionarea celor patru cadre medicale vor fi scoase la concurs in perioada urmatoare, insa abia atunci vor incepe sa apara problemele.
- defilarea navelor, - nunta marinareasca, - concurs de barci cu motor si rame, - concurs ambarcatiuni caiac-canoe, - concurs inot fete si baieti, - concurs prinderea ratelor, - desene pe asfalt, - program artistic oferit de participantii la Festivalul International de Folclor Hora Mare. ... finala mica si finala mare.
- defilarea navelor, - nunta marinareasca, - concurs de barci cu motor si rame, - concurs de ambarcatiuni caiac-canoe, - concurs de inot fete si baieti, - concurs de prinderea ratelor, - desene pe asfalt, - program artistic oferit de participantii la Festivalul International de Folclor Hora Mare.
google-analytics.com