Cautare

3462 de rezultate pentru "titularizare 2010 arad" (2.97 secunde)
Presedintele Organizatiei de tineret a PPCD (ex-PN„CD) Arad, Samuel Caba, a anuntat ca, deocamdata, listele cu fostii lideri comunisti care acum sunt membri in PD nu pot fi facute publice.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
Organizatia judeteana a PNL Arad "protesteaza public" fata de "unele actiuni necolegiale" ale PD, reprosandu-le liderilor democrati ca isi asuma singuri meritele pentru unele realizari locale, "desi ele sunt realizate in comun cu PNL", a aratat deputatul PNL Mihai Calimente.
Noul prefect de Arad, Gavril Popescu (ex-PNL), numit interimar de Guvern dupa ce Cristian Stragea a decis sa reintre in viata politica, va avea unul sau mai multi contracandidati PSD la concursul de ocupare definitiva a postului, ce va avea loc in aceasta toamna.
Conducerea PNL Arad considera ca dupa ruperea Aliantei DA se impune schimbarea directorilor PD, pe motiv ca acestia nu ar putea indeplini programul de guvernare al premierului Calin Popescu-Tariceanu din postura de opozanti ai acestuia.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Compania americana Smithfield a primit noi amenzi pentru nereguli privind fermele detinute in judetul Arad. ... Comisarul-sef al Garzii de Mediu Arad, Attila Szekely, a declarat marti pentru Mediafax ca doua ferme Smithfield, aflate in localitatile Satu Nou si Misca, au fost amendate cu cate 50.000 de lei.
Comisia Europeana (CE) a aprobat o finantare nerambursabila de 124,4 milioane de euro, din Fondul de Coeziune, pentru constructia autostrazii Timisoara-Arad si a centurii ocolitoare Arad.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
google-analytics.com