Cautare

1552 de rezultate pentru "titularizare 2009rezultate concurs invatamant" (4.21 secunde)
Premiul I al concursului a constat in cele 17 excursii la Disneyland si a fost impartit in fiecare oras participant la concurs.
In 2014, Georgiana Moldovan s-a inscris la concurs pentru un post de inspector judiciar, dar a fost respinsa. Potrivit unui document CSM, Georgina Moldovan nu indeplinea criteriile de inscriere la concurs. ... Punctajul obtinut indica mai degraba faptul ca nu s-a prezentat la concurs, decat nota 0.
este intrebarea la care esti provocat sa raspunzi cu o fotografie sugestiva de la birou in care sa surprinzi momentul si pe care sa o postezi pe profilul tau de Facebook, insotita de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors si inscrie-te in concurs.
concurs de table (platou Centrul orasului) - 08.00-13.00: concurs de skandenberg cu participarea multiplului campion Radu VALAHU - Brat de Fier - premiere castigatori concurs skandenberg si sportivi locali (platou Centrul orasului).
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
Legea obliga firmele sa declare locurile de munca scoase la concurs Alta sanctiune pe care o risca angajatorii este aceea cu privire la nedeclararea locurilor de munca scoase la concurs.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
Romanii din diaspora vor avea dreptul de a studia in Romania la toate nivelurile si formele de invatamant, potri-vit unui proiect de lege supus dezbaterii publice de MAE. De asemenea, ei vor putea obtine, prin concurs, burse de studiu in Romania, la orice nivel si forma de invatamant.
Evident, nici un invatamant nu este perfect; ... Dar acest invatamant, bazat pe cultura clasica, pe umanismul luminat al marilor valori ale culturii, a fost bun pentru o anumita perioada istorica.
Presedintele declara, pe 3 iulie 2006, la Radioul Public, ca nu poate fi solidar cu Guvernul cand acesta nu isi indeplineste obligatiile si critica refuzul descentralizarii, situatia din sanatate, din invatamant si problemele din justitie.
Plenul Camerei Deputatilor a aprobat ieri, prin adoptare tacita, o initiativa legislativa depusa la 23 februarie de trei deputati PPRM si unul PSD, chiar daca exista un raport de respingere al Comisiei pentru invatamant.
Intreprinderea Electromotor Timisoara Pregatire universitara si post-universitara Perioada 2002-2006 • Doctor in management public • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Managementul administratiei publice • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice Perioada 1996-2002 • Doctor in inginerie mecanica • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginerie mecanica • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Perioada 1974-1979 • Calificarea / diploma obtinuta Licentiat in inginerie, tehnologia constructiilor de masini • Disciplinele principale studiate / competente profesionale dobandite Inginer mecanic, tehnologia constructiilor de masini • Numele si tipul institutiei de invatamant / furnizorului de formare Politehnica Timisoara, Facultatea de Mecanica Aptitudini si competente personale • Limba materna:
Legea va garanta dreptul minoritatilor nationale la invatamant, religie, cultura si exprimare in limba materna. ... Persoanele apartinand minoritatilor nationale au dreptul la educatie, invatamant, cultura si religie in limba materna.
Funar a afirmat ca uniformele vor trebui purtate incepand cu 1 ianuarie 2006 in sistemul de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal, dar si in scolile profesionale. “Modelele uniformelor trebuie sa respecte traditiile institutiilor de invatamant si sa fie reprezentative.
Deputatii PRM vor depune joi la Camera Deputatilor o motiune simpla pe tema crizei din invatamant, prin care vor cere demisia ministrului Educatiei, Mircea Miclea, si nu cu tema „Unde sunt banii pentru casele sinistratilor“, asa cum s-a anuntat saptamana trecuta.
- De unde ai auzit ca se castiga foarte bine in invatamant ca prof de pictura? ... Am stat sub aripile parintesti si cu toate ca salariul tot nu era de ajuns din invatamant.
Diana Busoi, a spus ca, in prezent, patru scoli sunt inchise din cauza inundatiilor (Rast, Plosca, Macesu de Jos si Carna - n.r.), iar elevii au fost mutati in alte institutii de invatamant.
Pentru mine, un sistem ideal de invatamant are in centru profesorul de la catedra: ... De aceea, cred ca o discutie despre sistemul de invatamant romanesc nu poate fi facuta separat de cea a intregii societati romanesti. ... - Cum a fost trecerea de la sistemul de invatamant romanesc la cel olandez?
Dupa ce a fost demisa din functia de secretar se stat pentru invatamant preuniversitar in urma scandalului de la Testele Nationale, cand un jurnalist de la un cotidian central a obtinut de la Serviciul National de Evaluare si Examinare subiectele si baremele de corectare la limba si literatura romana fara sa fie legitimat, Paloma Petrescu a fost numita in functia de consilier 1A la Directia de Buget-Finante din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
google-analytics.com