Cautare

8595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs satu mareeducatoare limba romana" (3.96 secunde)
Acestea trebuie sa aiba vârsta maxima de 40 de ani, sa cunoasca bine limba germana si sa aiba o vechime de minimum doi ani în activitate, dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca, imediat anterior anului 2007.În ceea ce priveste domeniul medical-ortopedie, potrivit comunicatului emis de OMFM, la preselectie se pot prezenta asistente medicale (cu experienta în chirurgia articulatiilor ortopedice, medicina sportiva sau chiroterapie).
Acestea trebuie sa aiba vârsta maxima de 40 de ani, sa cunoasca bine limba germana si sa aiba o vechime de minimum doi ani în activitate, dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca, imediat anterior anului 2007.În ceea ce priveste domeniul medical-ortopedie, potrivit comunicatului emis de OMFM, la preselectie se pot prezenta asistente medicale (cu experienta în chirurgia articulatiilor ortopedice, medicina sportiva sau chiroterapie).
Cel putin din perspectiva distinsilor domni care fac parte din Academia Romana, care au gasit de cuviinta, nici mai mult, nici mai putin, sa modifice normele ortografice ale limbii romane.
Dezastrul care s-a petrecut la proba scrisa de limba romana de la sesiunea din toamna a bacalaureatului nu a constituit o surpriza prea mare pentru profesorii care se asteptau deja la avalansa de "perle" emanate cu gratie si candoare de candidati.
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Noul manager va fi numit de primar in urma unui concurs care va fi organizat de primarie in termenul de 90 de zile. ... Eu am ocupat prin concurs acest mandat si nu vad ce temei are primaria sa organizeze altul.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
Consilierul liberal Marius Carceie a atras atentia ca "nu exista anexa 1 in limba romana, ci doar in engleza. ... Asta pentru ca limba oficiala in administratie este limba romana si nu putem aproba o anexa care este in alta limba".
Formularul poate fi obtinut de pe site-ul Ministerului Solidaritatii Sociale din Italia sau tradus in limba romana de la Departamentul pentru Munca in Strainatate din cadrul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca din Romania. Cererea trebuie completata in limba italiana.
Deci avem una bucata manelist racnind in italieneste, niste unii dand-o pe anglo-tiganeala cu damf de transilvania, foarte multa maneleala in care e siluita limba engleza si o chestie pe frantuzeste. ... Anul asta nu s-a mai servit limba spaniola.
Les Indes noires Limba: Limba franceza Editura: ... Cuprins 1.Intriga 1.1.Capitolele cartii 2.Sursele romanului 3.Teme abordate in cadrul romanului 4.Lista personajelor 5.Adaptari 6.Traduceri in limba romana Intriga Atentie:
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Dar, subiectivi-nesubiectivi, obiectiv e faptul ca in regiunea transnistreana sunt vorbitori de limba romana - cam o treime din populatia zonei, iar unii dintre ei chiar se simt si se declara romani. Iar copiilor lor li s-a interzis sa invete la scoala in limba materna, limba romana.
Fruntasii transilvaneni au procurat o tipografie cu litere latine si astfel au infiintat la Chisinau ziarul Adevarul (Transilvania) (un organ de propaganda pentru unirea politica a tuturor romanilor), au tiparit abecedare si carti in limba romana.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%.
google-analytics.com