Cautare

5577 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs resita" (3.46 secunde)
Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru (PNL), il acuza pe vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Horia Irimia (PNL), de „imixtiune grosolana in activitatea administrativa a municipiului“, dupa ce Irimia ar fi initiat pe siteul sau un sondaj referitor la activitatea primariei.
FCM Resita - Poli Timisoara II 0-0 Si la acest meci remiza nu ajuta pe nimeni. ... Jiul - FCM Resita;
In cele doua municipii din Caras-Severin primarii nu sunt democrat-liberali, la Resita fiind primar independent, iar la Caransebes - primar liberal. Primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, va parasi PDL pentru a trece la PSD
Mihai Stepanescu, primarul Resitei, paraseste PDL pentru a trece la PSD Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, va parasi PDL pentru a trece la PSD.
Este vorba despre Ispat Sidex, Ispat, Siderurgica Hunedoara, Donasid Calarasi, COS Targoviste, Industria Sarmei Campia Turzii, Otelu Rosu si CSR Resita. ... Cea mai mare parte a reducerilor a fost deja realizata, trebuind sa mai fie inchise si dezasamblate trei laminoare vechi de la Ispat, Siderurgica Hunedoara si CS Resita.
Verdictul se va da in maximum 5 luni, iar sansele ca Romania sa nu plateasca si daune de 353 de milioane de dolari pe care le cer fostii proprietari ai CSR Resita sunt destul de mici.
Debite neachitate ale caror valori nu sunt deloc de neglijat au si Uzina Mecanica Orastie, Prescon BV SA si Prescon SA, dar si UCM Resita.
In urma investigatiilor efectuate si a audierii principalilor martori, anchetatorii au stabilit ca omul de afaceri gorjean, de 40 de ani, a tras tepe la sase societati din Olt, Bucuresti, Hunedoara, Timis si Resita. ... De la SC ELVEST GROUP SRL Resita au fost cumparate salopete.
De asemenea, mostenitorii lui Ausnit cer, printre altele, titluri de despagubire de 57,2 milioane de dolari in contul societatilor Titan Nadrag Calan, de 24,18 milioane de dolari pentru Uzine si Domenii Resita (actualul Combinat Siderurgic de la Resita) si de 0,74 milioane de dolari pentru fostele Magazine Unite de Ferarie.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Referitor la transferul antrenorului Omer de la HCM Constanta la Resita s-au facut destule speculatii. ... Mi-ar placea, din respect pentru el, sa inceapa campionatul la Resita cu o victorie, sa regrete cine trebuie, mai ales ca meciul va fi in compania constantenilor.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
Medicii din Oravita au decis ca minorul sa fie transportat la Spitalul Judetean din Resita, pentru investigatii suplimentare. ... L-am dus la Spitalul Judetean din Resita", a spus asistentul de pe ambulanta, Sorin Soare.
Alerta majora la o scoala din Resita, dupa ce o bomba a fost descoperita in curtea unitatii de invatamant. O echipa de pirotehnisti a venit de urgenta, dupa ce muncitorii care lucrau acolo au sunat la 112.
Un barbat din Resita s-a trezit, la 6 dimineata, cu mascatii peste el in apartament. Omul spune ca politistii i-au pus pistolul la tampla, de fata cu baietelul de nici patru ani, dar dupa cateva minute si-au dat seama ca au facut o greseala.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Am constatat ca s-a intervenit pe toate caile, inclusiv pe cele neortodoxe, prin diverse institutii care nu au nici o abilitate in acest sens, pentru ca fiica mea sa fie impiedicata sa ocupe postul pentru care a dat concurs.
Iar acestea nu au fost deloc putine, 85 de contestatii inregistrandu-se in urma acestui concurs. ... "Cand sunt depuse atatea contestatii, e clar ca lucrurile nu au stat tocmai in regula la acest concurs si s-a dispus reluarea lui.
Inainte cu o zi ca ambii sa primeasca decizia de numire de la Agentia Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) a avut loc un concurs la Bucuresti pentru postul vacant de director executiv. La concurs s-au inscris trei persoane:
google-analytics.com