Cautare

8792 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs craiova" (3.38 secunde)
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
De acest nume se leaga amintiri foarte placute, in special de Craiova Maxima, numerosul public alb-albastru amintindu-si cu nostalgie si mai ales cu zambetul pe buze de "incursiunile" ... Craiova Maxima a devenit legenda, marele om de radio a "apus", dar lumea nu l-a uitat.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Au crescut exporturile si importurile Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova anunta ca in ianuarie 2011 au crescut incasarile cu circa trei milioane de lei fata de aceeasi luna din 2010, pentru ca s-a impulsionat activitatea economica.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. ... Nici Politia Municipiului Craiova nu mai are sef. ... Seful Sectiei 1 Politie Craiova, comisarul-sef Jan Dobrescu, se afla si el pe lista pensionarilor care asteapta sa-i "iasa actele".
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
Administratia Financiara a Municipiului Craiova se mai apara in instanta cu un singur jurist. ... Cei mai multi dintre ei (trei persoane) au plecat de la Administratia Finantelor Publice a Municipiului (AFP) Craiova si unul de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Mai mult de jumatate dintre voi ati primit premii si anul trecut si ma bucur ca de opt ani de cand oferim aceste premii numarul copiilor angajatilor nostri cu rezultate deosebite a crescut de la an la an", a spus Gheorghe Baiasu, presedintele Sindicatului Liber Doljchim Craiova.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
Printre favoritii PSD, cand a venit vorba de propunerea inspectorilor generali si adjuncti, s-au aflat si profesorul de sport Nicusor Cotescu, directorul adjunct al Liceului Teoretic "Henri Coanda" din Craiova, dar si Florea Georgica Bercea, care au si primit ordinul de numire in fruntea invatamantului doljean.
Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Ford anticipeaza ca va primi in aceasta luna aprobarea Comisiei Europene (CE) de a finaliza preluarea Automobile Craiova, reprezentantii grupului american precizand insa ca planurile companiei privind productia la fabrica din Romania ar putea fi amanate pana in 2009.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
google-analytics.com