Cautare

14821 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs bucuresti educatoare" (3.71 secunde)
este intrebarea la care esti provocat sa raspunzi cu o fotografie sugestiva de la birou in care sa surprinzi momentul si pe care sa o postezi pe profilul tau de Facebook, insotita de hashtag-urile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors si inscrie-te in concurs.
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. ... Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va beneficia de un weekend pentru doua persoane in Bucuresti.
Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.
Sala de fitness este restrictiva - iti ofera extrem de putin iar sablonul folosit in piata de catre toate salile de fitness, mie personal mi-a creat neajunsuri inca de la inceputul carierei mele cand, pana sa imi intemeiez propriul brand de fitness, eram mangerul uneia dintre putinele sali de cultura fizica din Bucuresti in anii 90.
In martie, Traian Basescu a infruntat din nou USL, anuntind ca va indemna populatia sa boicoteze referendumul de modificare a Constitutiei daca noua propunere nu va tine cont de referendumul din 2009, care prevederea existenta unui Parlament unicameral cu maximum 300 de membri.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Victorie istorica a PSD in Bucuresti, social democratii adjudecandu-si Primaria Generala si toate primariile de sector, potrivit rezultatelor partiale oficiale comunivate de BEC la alegerile locale 2016.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
E vara, e soare, e #concurs! ... #poartaleasacumesti #concurs #mammamia #amazingclothes#ilovefashion #herewegoagain #glamour #romaniandesigners#haineunicat
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
google-analytics.com