Cautare

5490 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs albai" (5.53 secunde)
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Singura certitudine in acest moment pentru concurs este faptul ca a fost acceptat un singur dosar - deci nu poate fi organizat concursul, intrucat se asteapta ca cel putin doua persoane sa se bata pentru sefia IPJ Constanta. ... Al cui este, pana la urma, dosarul pentru concurs?
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania. ... Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
E vara, e soare, e #concurs! ... #poartaleasacumesti #concurs #mammamia #amazingclothes#ilovefashion #herewegoagain #glamour #romaniandesigners#haineunicat
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Parlamentarul constantean a venit, duminica seara, la Predeal direct de la Onesti, acolo unde a patronat un concurs de culturism, in calitatea sa de presedinte al organizatiei nationale de profil.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'". ... Nici vorba de concurs de frumusete!
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului".
Legat de acest subiect deputatul pesedist i-a transmis presedintelui Organizatiei Judetene PD ca nici macar cei care si-au ocupat functiile de sefi prin concurs nu sint in siguranta. "L-am auzit pe Mircea Toader spunind ca cei care au dat concurs pentru a ocupa un post nu pot fi schimbati.
Dupa intalnirea de la Casa de Cultura a orasului, Tariceanu, insotit de secretarul de stat Victor Paul Dobre, prefectul Danut Culetu, senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, a vizitat o expozitie culinara din cadrul unui concurs gastronomic.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. ... Pe lista sefilor proaspat pensionati se afla si cel al Politiei Bailesti, comisarul-sef Ilie Stefan, suplinit pana la ocuparea functiei prin concurs de adjunct - comisarul Sorin Abagiu.
google-analytics.com