Cautare

8049 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs 15 iulie bistritnasaud" (5.54 secunde)
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Un memoriu oficial, din 15 martie 1949, speculeaza asupra naturii OZN-urilor. Alte rapoarte privesc implicarea CIA dupa spectaculoasele observatii OZN, din iulie 1952, deasupra centrului capitalei SUA:
În cazul clientilor casnici, eliminarea tarifelor reglementate la electricitate, mai mici fata de piata concurentiala, va incepe in iulie 2013, cu un procentaj de 10%, si va continua in acelasi ritm, in doua etape semestriale, din 2014.
În cazul clientilor casnici, eliminarea tarifelor reglementate la electricitate, mai mici fata de piata concurentiala, va incepe in iulie 2013, cu un procentaj de 10%, si va continua in acelasi ritm, in doua etape semestriale, din 2014.
Pe 18 iulie 2012, dupa lovitura de stat data de USL, Comisia Europeana publica Raportul MCV pe ultimii 5 ani, sub semnul unei tentative de a ne ridica, in fine, monitorizarea pe Justitie.
Distribuitorii E.ON Gaz Romania si Distrigaz Sud au cerut majorarea pretului gazelor livrate populatiei cu 25% incepand cu 1 iulie, declarat pentru NewsIn directorul din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare din domenuiul Energiei (ANRE) Gabriel Sarbu."Ambele companii au cerut fiecare Autoritatii majorarea pretului gazului livrat populatei cu 25% incepand de la 1 iulie.
Romania s-a clasat, in iulie, pe locul cinci intre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) in functie de rata inflatiei anuale, care a inregistrat 9,1%, potrivit datelor publicate de Eurostat.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine.
Vanzarile de automobile noi din Romania au scazut cu 4% in iulie fata de luna anterioara si cu 52,5% in primele sapte luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 82.821 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania.
Pe site-ul clubului Pandurii au aparut si adversarii din cantonamentul din Austria, de la Vosendorf, programat in intervalul 2-14 iulie.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala. ... Partidele care au decis cine merge in careul de asi au avut loc intre 4 si 5 iulie.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
4 iulie - Ziua Americii. ... America este, joi, 4 iulie, in sarbatoare! ... Acum 232 de ani, pe 4 iulie 1781, oamenii din Massachusetts sarbatoreau, pentru prima data, Ziua Americii.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
14 iulie | 19:00 | Concert Opening EUROPAfest Academy - Sala King's Valley, Hotel Mara 19 iulie | 19:00 | Concert in the Park - Casino Sinaia, Parcul Central Dimitrie Ghica” 20 iulie | 19:00 | Concert Summer Concert at Castle - Castelul Peles 22 iulie | 19:00 | Concert Summer Magic Dream - Castelul Peles 23 iulie | 19:00 | Concert Gala EUROPAfest Summer Edition - Castelul Peles 13 - 25 iulie | Summer Music Academy Sinaia Din anul 2005 festivalul EUROPAfest are loc sub Inaltul Patronaj al Casei Regale, fiind primul eveniment muzical din Romania care s-a bucurat de aceasta onoare.
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
- Intr-o zi de iulie 1989, 12 martori au observat niste entitati stranii topaind pe malul marii, in apropiere de Vladivostok.
Eurodeputatul PNL a subliniat ca, in cazul in care Regulamentul pentru reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming va fi adoptat de PE, romanii vor plati din iulie 2009 cel mult 11 eurocenti pe sms in roaming.
Gemenii vor dori pacea si linistea pe 14 iulie 2018. ... Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate.
google-analytics.com