Cautare

5564 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concure sibiu" (8.37 secunde)
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
El da ca exemplu faptul ca la Sibiu prefectul a emis ordin de incetare a mandatului impotriva vicepresedintelui consiliului judetean, membru PSD, motivand ca acesta nu poate fi membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP), desi acesta demisionase din ATOP.
sa urgenteze validarea unui deputat de Sibiu, care nu poate ajunge inca in Legislativ din cauza neintelegerilor dintre liberali si democrati. Liderul democrat Emil Boc (foto) a anuntat sambata la Sibiu ca pedistul Constantin Trihenea, aflat pe lista de supleanti ai Aliantei D.A.
O situatie asemanatoare se inregistreaza si in judetul Sibiu. ... Printr-un comunicat de presa dat publicitatii PSD, dezminte "informatia mincinoasa lansata pe piata de catre senatorul PD de Sibiu Nicolae Neagu, conform careia 16 primari din judet apartinand PSD au trecut in barca democrata".
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Judecat la Sibiu Ionel Mantog este judecat de Tribunalul Sibiu, cauza fiind stramutata de la Targu Jiu. ... Dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, dosarul "Cosmin Popescu" a fost trimis spre judecare, conform procedurilor legale, tot catre o instanta a Tribunalului Sibiu.
Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat.
Este vorba despre 40% din domeniul de la Saliste, Sibiu, locul unde, inainte de ‘89, mergea sa se relaxeze Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu. ... Anul trecut, in luna noiembrie, Ministerul Dezvoltarii a scos la licitatie partea pe care statul roman o detinea din domeniul Saliste, judetul Sibiu.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
google-analytics.com