Cautare

5302 de rezultate pentru "titularizare 2009 galati" (2.85 secunde)
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Piata imobiliara din Galati este in declin. ... Schimbarile majore care au loc pe piata imobiliara din Galati au inceput cu cateva luni in urma, cand bancile si-au inasprit conditiile de creditare determinand astfel o scadere de 10% a preturilor imobilelor vechi din oras.
Aceasta este concluzia formulata de Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, in ceea ce priveste situatia actuala a fondurilor cerute fie de la Uniunea Europeana, fie de la bugetul de stat.
Peste 300 de angajati ai unor societati galatene care au contracte cu ArcelorMittal Galati au fost disponibilizati in ultimele zile sau urmeaza sa-si piarda locul de munca in perioada urmatoare, conform notificarilor primite de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati .
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. ... Printre invitati s-au numarat Mihai capra, prefectul judetului Galati, Mircea Toader, vicepresedintele Consiliului Judetean Galati, Inspectorul sef al IJP Galati, comisar sef Tache Bocaniala.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura!
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
Doi reprezentanti de frunte ai Mittal Steel Galati, printre care si directorul financiar, Surojit Gosh, s-au intilnit, joi dupa-amiaza, cu oficialii Ministerului Economiei si Comertului pentru a discuta pe tema preluarii Electrocentrale de catre patronul Combinatului, respectiv grupul financiar Mittal Arcelor.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
Sucursala galateana a Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) se afla intr-o situatie destul de dificila dupa ce Primaria Galati si cea din Tecuci au dispus emiterea unor titluri executorii in vederea instituirii popririi pe conturile institutiei.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
google-analytics.com