Cautare

3605 de rezultate pentru "titularizare 2009 dambovita" (3.61 secunde)
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Avem suc de mere din Voinesti, Dambovita, in combinatii diferite: ... Avem si tuica - la 15 lei / litru, palinca - 30 lei / litru si mere - 2-3 lei / kg (toate soiurile dulci, parfumate si dulci), ne-a spus Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Apropiatii spun ca acumulase o avere impresionanta, cu mai multe proprietati in judetele Prahova si Dambovita In perioada comunista, dar si dupa Revolutie, Mudava ar fi tratat mii de pacienti prin bioenergie, potrivit marturiilor celor care-l considerau un fenomen al medicinei.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. Stalpul de inalta tensiune a fost distrus. Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
Un copil de 6 ani dintr-o localitate a judetului Dambovita a murit, luni, muscat de cainele familiei.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara.
Becali este mai mult ocupat cu Steaua lui, se tot pregateste si el pentru Champions League, Marean Vanghelie a intrat momentan intr-un con de umbra, de cand incearca sa fie serios si sa nu mai faca pe mascariciul de pe Dambovita, in fine, pe oricare i-am lua, parca s-au cumintit toti in ultimul timp.
Deputatul Ion Stan, presedintele Organizatiei Dambovita a declarat la finalul saptamanii trecute ca il sustine pe Adrian Nastase, daca acesta va candida la functia de presedinte al Consiliului National. ... Are dreptate si Stan asta de la Dambovita.
"In dosarul penal respectiv, politia a declinat competenta la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, unde sub coordonarea procurorului s-au continuat cercetarile, insa tanara respectiva si-a retras plangerea si astfel, conform codului de procedura penala, s-a incetat urmarirea penala pentru infractiunea respectiva.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba.
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dambovita, femeia locuia intr-un bloc din cartier si se angajase in traversarea strazii pentru a merge la cumparaturi, la un supermarket. ... Cazul va fi preluat de catre procurori", a declarat inspector Bogdan Oproiu, de la Servicul de Politie Rutiera Dambovita.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
google-analytics.com