Cautare

3605 de rezultate pentru "titularizare 2009 dambovita" (5.98 secunde)
Zona de la sud de Dambovita trebuie reconectata la centrul istoric al orasului. ... Primul pod pietonal va traversa Dambovita si Splaiul Independentei in dreptul strazii Lipscani. ... Podul Calicilor va fi construit din dreptul strazii Selari si va traversa Dambovita pana la Palatul de Justitie.
Cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni un cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu. Prognoza meteorologilor arata ca va ploua in localitatile Racari, Brezoaele, Ciocanesti, Contesti, Crevedia, Lunguletu, Poiana, Potlogi, Slobozia Moara, Tartasesti din judetul Dambovita.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere, cel de la Piata Sudului si vor continua lucrarile la pasajul suprateran de pe Mihai Bravu, peste Dambovita. ... diamentrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargirea Grigorescu Splai Dudescu cu pasajul denivelat suprateran ce va traversa Dambovita.
Dambovita: ... Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi in vederea declansarii procedurilor legale pentru organizarea unui referendum ce are ca principal scop inlaturarea din functie a primarului municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a declarat, luni, pentru AGERPRES, presedintele executiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.
Fostul presedinte al PSD, Ion Iliescu, a avut mai intai o discutie cu conducerea PSD Dambovita, intalnire in care liderul a fost pus la curent cu ultimele evolutii din cadrul organizatiei. ... Filiala Dambovita trebuie sa redevina o organizatie castigatoare.
L-am intrebat pe Basescu daca persoana este una si aceeasi cu prefectul PSD de Dambovita din acea perioada, Marin Antonescu, la care el m-a rugat insistent sa nu scriu niciodata nimic despre el, pentru ca il cunoaste si este un om de treaba.
peste 80% ajung la primarii PD-L (in conditiile in care PSD are in Dambovita 42 de primari, iar PD-L doar 40).
"Stiu foarte bine ca cei care au condus Romania si judetul Dambovita in ultimii ani au foarte multi bani, au foarte mult tupeu si incearca acum sa se ascunda in diverse locuri si sub diverse culori.
Valoarea de piata a terenului si constructiilor aferente proiectului Casa Radio Plaza (Dambovita Center) din Bucuresti a crescut anul trecut cu 14,4%, la 181,6 milioane euro, de la 158,7 milioane euro la finele lui 2008, dar valoarea complexului dupa finalizare a fost evaluata in scadere cu 25%.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
In urma cu trei luni de zile am demarat seria unor interpelari adresate dumneavoastra in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, pe subiectul starii drumurilor judetene.
Nevoia de a sustine si actiona pentru dezvoltarea infrastructurii judetului Dambovita.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
google-analytics.com