Cautare

3740 de rezultate pentru "titularizare 2009 dambovita targoviste" (3.19 secunde)
Un tanar de 23 de ani, din municipiul Targoviste, judetul Dambovita, in timp ce conducea un autoturism marca BMW, in sensul giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul din partea dreapta a directiei de mers, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu.
Ioan Mesota, clasa a XI-a B, Brasov, judetul Brasov - Alessandra Silaghi, Colegiul Nationa Preparandia Dimitrie Tichindeal, clasa a IX-a C, Arad, judetul Arad - Adrian Tulli , Colegiul National Ion Creanga, clasa a XII-a, Municipiul Bucuresti MENTIUNI - Bianca Maria Andrei, Colegiul National Ienachita Vacarescu, clasa a XI-a G, Targoviste, judetul Dambovita - Andreea-Madalina Balea, Colegiul National Alexandru I.
A., impreuna cu T.M., de 37 ani, din Targoviste, judetul Dambovita, sunt suspectii principali in cazul spargerii unei societati comerciale, fapta comisa la sfarsitul lunii decembrie 2010.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National.
Mitrea s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute la primariile din Constanta, Buzau, Vaslui, Dolj si si-a exprimat regretul ca nu PSD -ul nu a obtinut un scor mai bun in Dambovita si Giurgiu."Surpriza neplacuta a fost la Dambovita si Giurgiu.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Preluarea se va face de la Apele Romane si vizeaza activele de pe raurile Arges si Dambovita.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole - a raului Dambovita peste podul existent si a caii ferate in zona Garii de Nord - urmand a fi realizat intr-o zona cu o mare concentrare de cladiri rezidentiale si comerciale si, de asemenea, intens tranzitata de vehicule de toate tipurile.
Compania Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care detine si hotelul Radisson din Bucuresti, a pus pe "hold" cele opt proiecte pe care le detine pe piata locala, care implica investitii estimate la circa doua miliarde de euro, incluzand megaproiectul Dambovita Center, de pe platforma Casei Radio din centrul Capitalei.
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole, a raului Dambovita peste podul existent largit si a caii ferate in zona Garii de Nord.
Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita. ... "Tot pe lista prioritatilor este si reabilitarea raului Dambovita, largirea podului Hasdeu, Podul Izvor", a mai spus edilul-sef.
google-analytics.com