Cautare

65198 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (4.46 secunde)
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. Tinerii angajati politic doresc sa se intalneasca periodic in cadrul "Cafenelei politice"
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii.
Tinerii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta prin programul "Prima casa" trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si sa nu se astepte la minuni in achizitionarea unei case.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie.
Tinerii - reprezinta astazi o cincime din populatia lumii. ... In majoritatea tarilor, fie ele cu solide traditii democratice sau cu democratii emergente, tinerii sunt reticenti in a se implica in politica pe caile traditionale:
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
RomA¢nii au invatat ce sa ceara la locul de munca si au devenit din ce in ce mai pretentiosi in 2007.
2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana; 3) A explicat ca in Romania au existat germeni ai Europei unite inca din 1860.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
Presedintele Traian Basescu este de parere ca “se simte nevoia crearii comunitatii de informatii“, care sa fie subordonata Presedintiei sau Guvernului, in functie de unde va fi mai mare nevoie de ea si unde i se va asigura neutralitatea politica.
Tinerii intreprinzatori isi infiinteaza firme pe banda rulanta, dar ramane de vazut daca pot lua bani nerambursabili de la stat.
Cu toate acestea, cadrele didactice din Universitate sunt de parere ca nu este imposibil.Febra muncii în strainatate a început de ani buni si s-a accentuat, cum era de asteptat, o data cu integrarea României în UE.
Cu toate acestea, cadrele didactice din Universitate sunt de parere ca nu este imposibil.Febra muncii în strainatate a început de ani buni si s-a accentuat, cum era de asteptat, o data cu integrarea României în UE.
Tinerii liberali au chef de ceoace. ... Si, din cate imi aduc aminte, tinerii liberali din Constanta si-au ales noua conducere. ... Mai departe, schimbarea clasei politice ramane un vis atat de indepartat… Si totusi, tinerii liberali fac ceva!
REALITATEA.NET s-a gandit sa arunce o privire spre cateva momente interesante din cariera lui "Il Luce", cele mai multe frumoase, si sa va provoace la un test online cu 10 intrebari.
Farcas) - continuare - Agentia de Informatii a Armatei Intr-un interviu, Ingo Swann istorisea un incident, petrecut in 1975 sau 1976. ... Incepand din 1977, cand Agentia de Informatii a armatei americane a preluat de la CIA proiectul de clarviziune, acesta a primit diverse nume:
google-analytics.com