Cautare

70 de rezultate pentru "tinctura ob" (2.85 secunde)
laptisorul de matca pur, polenul, propolisul, tinctura de propolis, capaceala si fagurii de miere.
- tinctura dintr-o parte flori si trei parti alcool, care se lasa la macerat cu agitare zilnica, timp de 14 zile, dupa care se strecoara si se consuma cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, in caz de migrene nervoase, nevralgii si ameteli;
Comprese cu tinctura de galbenele. Se pun 10 ml de tinctura de galbenele in 100 ml apa fiarta si racita, se inmoaie compresele si se aplica pe zonele afectate.
Am adus fagure - la 10 RON cutia, tinctura de propolis - la 10 RON. ... Se pun 25 de picaturi de tinctura de propolis in miere sau pe putina paine.
Tratamentele se regasesc fie sub forma de infuzie, ulei, capsule, fie de tinctura. ... Tinctura se cumpara din comert si se administreaza 1 ml de 3 ori pe zi.
Radacina proaspata de brusture - se foloseste intern, sub forma de tinctura, in doze de 10 picaturi de trei ori pe zi, iar extern are indicatie in eczema uscata sau suprainfectata.
polen crud, polen uscat - la 20 RON cutia, tinctura de propolis cu 50% concentratie, dar si miere de balta (de asemenea, si ea e cautata). ... Despre tinctura de propolis cu concentratie 50% (la 30 ml) puteti citi aici:
In terapie se folosesc tinctura, uleiul, infuzia, esenta de lavanda. ... â€" Tinctura este buna la combaterea afectiunilor cailor respiratorii, reglarea functiilor aparatului digestiv si cardiac.
Ginsengul se regaseste sub mai multe forme si poate fi administrat ca ceai, capsule sau tinctura, fiecare dintre ele avand intrebuintari specifice in anumite afectiuni. In problemele de natura sexuala se foloseste adesea tinctura.
Poate fi consumata in mai multe feluri, de exemplu in stare pura, cu miere, in forma de pulbere, suc, ulei, vin, gem, ceai, tinctura. ... Tinctura obtinuta din mugurii de catina este un excelent remediu impotriva procesului de imbatranire.
Tinctura din coji de nuci uscate. ... Nicio zi fara papadie, fie sub forma de infuzie (doua, trei cani pe zi), fie sub forma de tinctura (40 picaturi de trei ori pe zi, diluate cu apa, intre mese).
Tinctura de flori de soc de la Hofigal influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism si are rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoarea organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Tinctura de flori de soc influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism; rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoare organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Pentru sanatate, se gaseau tot la acest stand, tinctura de spanz si tinctura de leurda, la 30 RON. Pandemia ne-a afectat, dar noi am vandut mai mult pe site.
polen crud, polen uscat - la 20 RON cutia, tinctura de propolis cu 50% concentratie, dar si miere de balta (de asemenea, si ea e cautata). ... Contin polen, propolis, laptisor de matca, apilarnil, pastura, catina, miere, tinctura de propolis.
miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
Se fac spalaturi bucale cu Calendula tinctura mama - 30 de picaturi in jumatate pahar cu apa fiarta si racita, de 3 ori pe zi.
miere de rapita (cel mai bogat sortiment de miere in Omega 3, scade colesterolul, laxativa si e buna si pentru colon), miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, miere de brad, propolis brut (in starea lui naturala e un antibiotic natural), faguri, capaceala, tinctura (are foarte multe inrebuintari:
Se obtine punand in 8 linguri de miere (poliflora) 4 lingurite de tinctura de propolis, dupa care se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Base a urmat cursurile in Bucuresti, unde a continuat sa-si trateze hepatita cu tinctura de whiskeanu, singura care vindeca garantat ficatul." Care va sa zica, incepand din 1992 Basescu a fost furnizor de informatii confidentiale, de la servicii, catre "Academia Catavencu", despre "coruptii" din PSD.
google-analytics.com