Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (7.09 secunde)
La data de 17.04.2011, in jurul orei 10.00, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica ai Sectiei 16 Politie, au depistat-o, pe Soseaua Giurgiului din sectorul 4, pe N.
Pe langa accidentele de circulatie, soferi bauti, centuri de siguranta nepurtate si alte asemenea, de se ia cu mainile de par cand trebuie sa iasa in strada, Politia Rutiera mai are, de cateva luni, o alta "atributiune".
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Si in acest weekend Politia Rutiera actioneaza pe cele mai importante drumuri cu efective marite si cu aparate de masurare a vitezei dispuse in punctele cu risc crescut de accident.
Infrastructura rutiera â€" prioritate a Guvernului Victor Ponta. ... Printre acestea se numara prezentarea Master Planului General de Transport al Romaniei. Apreciez in acest sens deschiderea Ministerului Transporturilor pentru dezbaterea si adoptarea acestui document, fara de care nu se poate aproba Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.
"Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National: Domnul Dinita, senatorii vor sa mai "slabeasca" putin Legislatia Rutiera. Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... (De aici ne vine si chestia cu vamile. ... • Niste ziaristi rautaciosi spun ca Boc nu stie cat costa o paine, pentru ca n-a raspuns la aceasta intrebare pusa de Realitatea TV.
Proiectul de lege pentru infiintarea politiei locale a fost adoptat ieri in sedinta de guvern.
Politia Rutiera a primit pentru doi ani o masina Lotus Evora S, model de peste 70.000 euro Politia Rutiera a primit spre utilizare, pentru o perioada de doi ani, un automobil Lotus Evora S, un model de peste 70.000 de euro care poate atinge 100 kilometri pe ora in 4,8 secunde.Automobilul a fost livrat de importatorul Lotus pe piata locala, Forza Rossa, si va folosit in mod gratuit timp de doi ani de un echipaj de elita al Inspectoratului General al Politiei.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Moldova.
Inspirata de exemplele altor tari si in dorinta de a-si proteja cetateni de riscurile fumatului, Comisia Europeana impune tot felul de norme, astfel incat sa scada numarul dependentilor de tutun.
O propunere a unei companii de tigarete americane risca sa cutremure din temelii obiceiurile de consum ale fumatorilor romani.
De la 1 iulie, un pachet de tigari se scumpeste in medie cu 0,4 lei din cauza majorarii accizei de la 35 la 41 de euro pe mia de tigari.
Ultima fabrica de tigari romanesti, care a produs brandurile autohtone "Carpati", "Snagov" si "Marasesti", isi inchide portile la sase ani de la privatizare.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 11.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe bd. ... TATIANA de 34 de ani din Bucuresti, care comercializa tigari fara timbru, provenite din Republica Serbia si Ucraina.
Procurorii si politistii din Filiasi sunt pe urmele unei grupari de traficanti de tigari care actioneaza in partea de nord a judetului Dolj. ... Dupa ce au dat gata "Reteaua Gazolina", procurorii si politistii din orasul doljean Filiasi lucreaza, de aproape noua luni, intr-un alt dosar amplu.
In baza datele detinute de lucratori din cadrul Politiei Sectorului 6 - Serviciul de Investigare a Fraudelor a rezultat faptul ca la o adresa din Bucuresti sunt depozitate importante cantitati de pachete de tigari ce nu au aplicate timbre fiscale eliberate de autoritatile romane, pachete de tigari ce sunt distribuite si comercializate catre diverse persoane din zona Giulesti.
Zeci de bucuresteni au fost fermecati de faptul ca preturile sunt mici si s-au adunat, luni, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza Mediafax.
La data de 18 august 2010, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie, le-au depistat intr-o piata din sectorul 2, pe T. Stefania de 29 de ani, din judetul Calarasi si P. Viorica de 43 de ani, din Bucuresti, care ofereau spre vanzare tigari fara timbru.
google-analytics.com