Cautare

15 de rezultate pentru "tictura de paducel" (7.41 secunde)
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. ... Biroul Permanent al Senatului a adoptat ieri programul de lucru pentru aceasta saptamana si pentru cea viitoare.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Senatorii si deputatii s-au pronuntat ieri, in sfarsit, asupra componentei Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului de Informatii Externe, dupa mai bine de trei luni de neintelegeri legate de numarul de membri si repartitia Senat/Camera a acestora.
Domnule Mircea Geoana, sunteti perceput ca un lider aparent de multa lume. ... (dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
Exista constanteni care candideaza de dragul de a candida. De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Birourile Permanente reunite vor stabili data la care Camera Deputatilor si Senatul vor adopta, in sedinta comuna, proiectul de Lege privind ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2004.
Parlamentul bulgar a ratificat ieri Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, cu un singur vot impotriva. Un singur parlamentar a votat impotriva Tratatului de aderare, independenta Stela Bankova, fosta membra a partidului care se afla in prezent la guvernare.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. ... “Am avut o discutie la Ministerul Apararii si am anuntat ca am fi interesati de organizarea unei baze NATO in judetul nostru.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, Titu Gheorghiof, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au solicitat prelungirea termenului de depunere a raportului pentru Ordonanta de Urgenta nr.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
"Acum, cand marcati incheierea mandatului prezidential cu care ati fost investit in virtutea Constitutiei Romaniei, doresc sa va multumesc pentru tot ceea ce ati intreprins pentru a restaura democratia si pentru a construi o economie de piata in folosul poporului dumneavoastra, pentru a deveni membri NATO si pentru a va afla atat de departe pe drumul spre integrarea in Uniunea Europeana", se arata in scrisoare.
Lipsa de cvorum a facut insa ca votul final ce trebuia dat pe marginea unor proiecte de lege sa fie amanat. ... Desi initial Valer Dorneanu anuntase prezenta in sala a 242 de deputati, pana la finalul dezbaterilor numarul acestora se imputinase simtitor.
Presedintele CJ Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca desi erau obtinute aprobarile legale pentru afisarea literelor "D.A." pe Muntele Tampa, cu exceptia avizului de mediu, Alianta PNL-PD a decis sa dea jos cele doua litere, cu conditia ca si Uniunea PSD+PUR sa ia din Piata Sfatului bannerele electorale afisate pe cladirile istorice.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna. Lucrurile s-au rezolvat pe loc si localnicii nu vor mai suferi de frig.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
google-analytics.com