Cautare

3614 de rezultate pentru "thr marea neagra" (2.61 secunde)
Petrom a anuntat ca a descoperit un nou zacamant de titei si gaze in Marea Neagra, potrivit The Money Channel.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia a gazduit lansarea proiectului "Centru de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria", finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE CBC 2005.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia a gazduit marti, 27 noiembrie, cea de a XIII-a editie a "Topului Societatilor Comerciale", clasament realizat pentru anul 2006.
De asemenea, in perioada 29-31 mai se va organiza prima Regata Internationala a Marii Negre 2008, iar cursa offshore de 45 de metri se va desfasura intre Mangalia si Balchik, ambele fiind statiuni la Marea Neagra.
Politia de Frontiera Constanta va inaugura joi, 30 aprilie, Sistemul Integrat de Observare, Supraveghere si Control al Traficului la Marea Neagra (SCOMAR).
000 euro pe luna, fara TVA, pana la sfarsitul acestui an, a decis joi, 30 aprilie, Adunarea Generala a Actionarilor a SC Comvex SA Constanta, care controleaza cel mai mare terminal de la Marea Neagra.
Programului Operational de Cooperare "Marea Neagra 2007-2013" se adreseaza autoritatilor locale si regionale, camerelor de comert, unitatilor de invatamant, organismele cu responsabilitati in domeniul protectiei mediului, organizatiilor non-guvernamentale din Romania, Bulgaria, Turcia, Ucraina, Rusia, Republica Moldova, Armenia, Azerbaijan si Georgia.
000 km patrati din Marea Neagra, in perimetre de cate 1. 000 km, iar pana la sfarsitul anului va fi organizata o licitatie pentru concesionarea acestora.
Traficul prin Canalul Dunare - Marea Neagra, in volum de 13,1 milioane tone marfuri in anul 2008, a crescut cu 5,8% fata de aceeasi perioada din 2007.
Acesta a mai spus ca Romgaz este interesata sa participe la licitatia privind concesionarile perimetrelor din Marea Neagra, castigate de Romania la Haga. "O sa cumparam pachetele de date si analizam apoi oportunitatea de a explora in Marea Neagra.
Eden Mamut, directorul Secretariatului National Roman al Retelei Universitatilor de la Marea Neagra (SNR RUMN). "In cuvantul pe care d-nul prof.
Folosind o tehnica de ultima generatie, Petrom va incepe explorarea perimetrului Neptun din Marea Neagra pentru evaluarea potentialului de hidrocarburi, studiile seismice urmand sa fie derulate in parteneriat cu o subsidiara a companiei americane ExxonMobil, a anuntat luni Petrom.
Dupa inaugurarea in 1984 a canalului Dunare-Marea Neagra, s-au inceput lucrarile la acest nou canal. ... Sustinatorii proiectului sunt de parere ca finalizarea canalului ar micsora semnificativ costurile si ar usura transportul de marfa intre Marea Neagra / Constanta si Bucuresti.
Chiar daca ne raportam la exploatarea aurului, a gazelor de sist sau a petrolului din Marea Neagra.
Jocurile au loc la Soci, in statiunea rusa de la Marea Neagra, iar la cele 15 sporturi de iarna vor participa aproximativ 2.900 de sportivi.
Ce logo a pregatit motorul de cautare Google celebreaza, miercuri, sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o fantoma, un schelet uman, o pisica neagra, un corb si mai multi dovleci.
Promontoriul Caliacra (Capul Caliacra) se intinde pe 2 km in Marea Neagra si are circa 60 de metri inaltime fata de nivelul marii, fiind o formatiune de stanci calcaroase.
Acest macro-proiect de dezvoltare complexa a Regiunii Dunarea - Marea Neagra, la care ulterior au aderat alte state riverane sau din zona bazinului hidrografic integral al Dunarii - Germania, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru -, a fost initiat de tara noastra, impreuna cu Austria si se afla in prezent in implementare.
Autoritatea Nationala pentru Turism va invita azi, 15 iunie 2016, ora 10:30, la conferinta de presa, care are loc la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, pentru prezentarea Rutei Istoriei Antice a Romaniei la Marea Neagra, realizata in cadrul proiectului ALECTOR - Collaborative networks of Multilevel Actors to advance quality standards for heritage tourism at Cross Border Level, proiect co-finantat in cadrul Programului Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013 - obiectiv principal valorizarea elementelor de patrimoniu tangibil si intangibil, si dezvoltarea de parteneriate regionale in zona Marii Negre in vederea crearii de produse turistice trans-frontaliere de calitate.
Diorama Marea Neagra / Cerb atacat de lupi / Foca din Marea Neagra / Bioregiunea alpina / Diorama Marile reci arctice / Atlantic Indo Pacific / Fauna Malaeziana â€" Fazanul / Pasarea Paradisului / Balena cu aripioare lungi / Scoica gigant
google-analytics.com