Cautare

3614 de rezultate pentru "thr marea neagra" (3.29 secunde)
"Cu asta nu sunt de acord", a spus Mironescu, adaugand ca in cadrul aceleasi dezbateri s-a discutat si despre faptul ca "Marea Neagra este o zona care ar trebui sa fie protejata, pentru ca este o mare inchisa.
Afirmatia a fost facuta ieri, in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce la Primaria Constanta a sosit o adresa de la Ministerul Mediului, prin care edilul constantean era instiintat de faptul ca lacul Siutghiol si Marea Neagra vor deveni zone strict protejate, in cadrul proiectului Natura 2000.
Se stie ca Portul Constanta este cel mai mare port la Marea Neagra, Dunarea este cel mai mare fluviu din Europa, iar Canalul Dunare-Marea Neagra este cel mai mare canal pe ape interioare din lume".
Protocolul a fost semnat de catre reprezentantii filialelor din Mangalia ai PSD, PC, PNL, PIN, PRM, UDTTMR, Fundatia Magdalena Dejis, Fundatia Universitara Marea Neagra, Patronatul Industrial Hotelier Marea Neagra, in total peste 70 de asociati, fundatii si persoane juridice, lista fiind in continuare deschisa.
La momentul activarii Gruparii Blackseafor, razboiul care a luat deja o turnura foarte periculoasa pentru stabilitatea regiunii nu era anticipat de nici un eveniment premergator, astfel ca programul activarii cuprindea vizite in mai multe porturi de la Marea Neagra, printre care si Batumi.
"Acest proiect de lege este foarte important pentru turismul de la Marea Neagra. ... "Stiti sigur ca o problema legata de drumul costier este legata de ceea ce inseamna situatia malurilor de la Marea Neagra si a plajelor.
Mircea Geoana a reafirmat importanta geo-strategica a portului de la Marea Neagra, iar in ceea ce priveste migratia fortei de munca, el a mentionat integrarea sociala a romanilor din strainatate drept o prioritate a Romaniei:
Declaratiile mai vechi ale lui Basescu, precum, "Marea Neagra, lac rusesc" au si ele partea de vina pentru raceala dintre cele doua state, ca si incercarea lui Basescu, reusita partial, de a impune Marea Neagra drept o zona de interes pentru NATO si UE.
In ciuda a ceea ce isi imagineaza oamenii de buna credinta care isi striga cu disperare de cateva zile frustrarile legitime pe strazile Bucurestiului si ale altor orase romanesti, ceea ce se reseteaza sub ochii nostri nu este politica Romaniei ci geografia politica a Europei centrale si de est, la Dunarea de jos si la Marea Neagra.
Nimic nu ne-a impiedicat sa facem o buna politica la Marea Neagra. Nimic nu ne-a obligat sa ii starnim atat pe rusi, cat si pe turci prin afirmatii iresponsabile si imposibil de sustinut logistic vizand o reasezare a puterilor la Marea Neagra.
In prima etapa, care dureaza din octombrie 2004 pana in decembrie 2006, EADS se va ocupa de securizarea frontierei Romaniei cu Republica Moldova si Marea Neagra, precum si de cresterea masurilor de securitate de pe aeroporturile din Bucuresti.
In cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., a inceput sub egida presedintiei romane conferinta in domeniul energiei la Marea Neagra, a Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre (OCEMN).
De partea cealalta, Romania - care in perioada regimului Ceausescu detinea chiar si o harta realizata prin satelit asupra posibilelor zacaminte de hidrocarburi din Marea Neagra, precum si o "flota" importanta de platforme marine capabile sa exploateze aceste bogatii subterane valorand cu siguranta zeci de miliarde de dolari - nu a mai continuat aproape deloc explorarile in Marea Neagra si nici nu a transat problema Insulei serpilor.
Potrivit noului proiect de acord, zona libera de comert se va intinde de la Marea Neagra pana la Adriatica, iar din ea vor face parte toate statele care nu au aderat inca la Uniunea Europeana.
Cine vrea o ora de echitatie, pretul ajunge la 10 euro pe ora, cu echipamentul asigurat de Herghelia Mangalia", ne-a declarat Ciprian Constantinescu, presedintele Patronatului Industriei Hoteliere Marea Neagra.
"Sa privatizam si Marea Neagra si bolta cereasca" Liderul PRM a marturisit ca de mai bine de zece ani sta cu chirie in vila de protocol de la Neptun, spre deosebire de altii care si-au ridicat "salbe de vile". ... De ce nu privatizam si Marea Neagra?!
Manifestarea va avea loc in Sala Belvedere a centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra", programul de vizitare fiind, in perioada 1-6 decembrie, intre orele 11.00 si 19.00, iar pe 7 decembrie intre 11.00 si 15.00.
Sistemul de irigare se aprovizioneaza cu apa din Dunare, din canalul Dunare - Marea Neagra, precum si din lacul Razea. ... Iar nivelul apei din canalul Dunare - Marea Neagra, si din lacul Razea, acesta este constant, si prin urmare nu avem de ce sa ne facem griji.
Targul de Cadouri de Pasti, organizat de ROMEXPO si Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" Mangalia, isi va deschide portile pe 30 martie, programul de functionare fiind intre 11.00-19.00, iar in ultima zi, pe 4 aprilie, intre 11.00 si 15.00.
Proiectele de constructie a oleoductelor Constanta-Trieste si Burgas Alexandropolis nu vor fi concurente, pentru ca exista suficient titei in Marea Neagra pentru amandoua, ne-a asigurat ieri, la un forum pe probleme de energie, Corneliu Condrea, director in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor.
google-analytics.com