Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (1.82 secunde)
Membri importanti ai PNL Galati considera ca excluderea lui Theodor Stolojan a fost un gest pripit.
Senatorul liberal Puiu Hasotti este convins ca Theodor Stolojan, dar si ceilalti apropiati ai sai care au fost exclusi din PNL "au cautat cu lumanarea excluderea".
Presedintele ELDR, Annemie Neyts, a declarat la Congresul liberalilor europeni de la Bucuresti referitor la situatia lui Theodor Stolojan ca este imposibil ca un membru PNL sa se situeze "cu un picior in partid si cu celalalt in afara lui", refuzand insa sa comenteze excluderea acestuia.
"Resuscitarea" deputatului Mircea Iustian, adica revenirea acestuia, destul de fortata, in atentia publicului, nu pare sa deranjeze exagerat de mult conducerea Organizatiei Judetene a PNL Constanta.
Deputatul Mona Musca nu exclude o viitoare candidatura ca independent, la Camera Deputatilor. "Mie imi place politica. Am facut intotdeauna politica din placere", a declarat Mona Musca, adaugand ca "e o mare provocare pentru mine si ideea de a candida ca independent in Bucuresti.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Cele mai importante evenimente Aici putem face referire la aparitia unei noi formatiuni politice. Ioan Talpes a prezentat vineri, la Galati, Uniunea Populara Social Crestina.
Theodor Stolojan a anuntat luni seara ca demisioneaza din functia de consilier al presedintelui Traian Basescu, urmand sa paraseasca efectiv postul pe 1 noiembrie, potrivit Hotnews.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte. Fostul presedinte liberal a fost dat afara din partid cu sapte voturi pentru, o abtinere si un vot impotriva.
La doar cateva zile de la demisia sa de la Cotroceni ca urmare a implicarii sale active in politica, Theodor Stolojan a fost eliberat ieri de presedintele Traian Basescu din functia de consilier prezidential, incepand cu 1 noiembrie 2006.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, a fost exclus miercuri din partid de organizatia sectorului 5, cu sapte voturi pentru, unu impotriva si o abtinere.
Deputatul PSD Victor Ponta considera ca formatiunea social-democrata ar trebui sa scape cat mai repede de acei membri care critica partidul din interior, dupa modelul urmat de PNL in cazul lui Theodor Stolojan.
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
Senatorul Ioan Talpes a depus ieri la Tribunalul Bucuresti documentele necesare si cererea de inregistrare a formatiunii politice pe care a constituit-o, Uniunea Populara Social Crestina.
Daca PNL si PD ar candida separat, electoratul Aliantei PNL-PD s-ar distribui astfel: 48,8% ar vota cu PD, 35,7% ar vota cu PNL, iar 25,2% nu ar sti ce sa faca.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
google-analytics.com