Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (2.04 secunde)
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a intrat in competitie cu presedintele Traian Basescu, o "competitie din care liderul PNL nu are cum sa iasa castigator, pentru ca exista o diferenta foarte mare intre cei doi".
Criza din interiorul Aliantei PNL-PD se acutizeaza. Liberalii nu au ascuns faptul ca decizia care i-a starnit impotriva democratilor este in stransa legatura cu decizia presedintelui Traian Basescu de a-l suspenda pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu.
Liberalii continua sa se situeze pe pozitii divergente in partid fata de colaborarea cu presedintele Basescu si cea in cadrul Aliantei cu PD.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat ieri ca liberalii se sinucid politic prin excluderea din PNL a Monei Musca, a lui Valeriu Stoica si a lui Theodor Stolojan, insa a exclus posibilitatea ca triada sa se inscrie in PD.
Stolojan si Stoica ar trebui sa fie dati afara din PNL, crede unul dintre parlamentarii liberali de Galati. Acelasi politician mai crede si ca Dinu Patriciu nu trebuie bagat in aceeasi oala cu cei doi fosti presedinti ai PNL, care mai mult au distrus decit au construit.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri ca excluderea lui Theodor Stolojan nu este o problema exclusiva a PNL, in conditiile in care aceasta ar avea repercusiuni asupra credibilitatii Aliantei D.A.
Pericolul exista Pe de alta parte, comisarul european pentru justitie, Franco Frattini, a declarat pentru cotidianul britanic The Daily Telegraph ca in raportul ce va fi publicat peste doua zile Comisia Europeana isi va anunta decizia de a nu impune imediat clauzele de salvgardare in cazul Romaniei si Bulgariei.
Comisia Europeana va recomanda, marti, aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007 - este aproape o certitudine de acum, sustin jurnalistii straini.
Perioada de dinainte de '89 ii provoaca si acum repulsie senatorului liberal Puiu Hasotti, mai ales acum, ca a vazut cu proprii ochi insemnarile din dosarul sau de urmarit al fostei Securitati.
Liderul PNL Sector 2, Mihai Georgescu, a declarat ca decizia excluderii din partid a lui Theodor Stolojan a fost amanata, motivul fiind o consultare mai larga a forurilor de conducere ale filialei.
Demiterile din PNL din ultima vreme tulbura apele in partid. Liberalii au ramas fara patru deputati in doar doua luni, dupa ce conducerea PNL a decis sa-i indeparteze pe cei care au adus atingere imaginii partidului sau care nu se supun disciplinei de partid.
Fostul senator PNL Radu F. Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Fostul liberal Cristian Boureanu a declarat ieri ca va continua sa traga "semnale de alarma pentru salvarea PNL" si si-a exprimat increderea ca liberalii "vor sti sa dea cu flit actualei conduceri".
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
Zi plina pentru conservatorii lui Dan Voiculescu. Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Alianta PNL-PD continua sa creasca in topul preferintelor electoratului, in timp ce PSD inregistreaza cea mai scazuta cota din acest an.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan a declarat ca va lansa, alaturi de Valeriu Stoica si de Cristian Boureanu, propunerea de platforma politica pentru reformarea PNL si a subliniat ca evenimentul nu are legatura cu "scenariile vehiculate" despre formarea unui megapartid.
Democratii au reluat tema fuziunii dintre PD si PNL, primele rezultate fiind de aceasta data intr-atat de incurajatoare incat cei dintai au cerut ei timp de gandire.
google-analytics.com