Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (2.42 secunde)
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan i-a reprosat premierului Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul unei intalniri avute cu liberalii din Bacau, pierderea credibilitatii liberalilor, schimbarea raportului PNL si PD din interiorul Aliantei si neimplicarea sa in plan politic si guvernamental.
Cristian David este ministrul liberal cu cea mai lunga titulatura din Guvernul Tariceanu: ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea acquis-ului comunitar.
Liderul comisiei de etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca cei trei disidenti liberali risca sanctiunile cele mai drastice daca vor continua sa actioneze in aceeasi maniera.
Declaratiile facute de presedintele Traian Basescu in Statele Unite ale Americii, privind trimiterea soldatilor romani in Liban au fost dezaprobate de Partidul Social Democrat.
In urma cu o zi, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca au sosit deja 29 de dosare declasificate care fac referire la politicieni.
Theodor Stolojan a declarat ieri agentiei NewsIn ca nu este surprins de afirmatiile lui Dinu Patriciu, potrivit carora cea mai buna solutie politica ar fi o alianta PNL-PSD, pentru ca omul de afaceri liberal a dorit mereu sa ingroape Partidul Liberal.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca "cel putin doi fosti premieri", ministri, precum si membri din conducerea UDMR vor fi "loviti", pana in toamna, de dezvaluirile CNSAS care vor confirma colaborarea lor cu fosta politie politica.
Ion Iliescu a criticat ieri la ßcoala de vara Nicolae Iorga de la Valenii de Munte desecretizarea a dosarelor politicienilor si Legea lustratiei ca fiind "reflexe totalitare".
Statele Unite au propus Japoniei livrarea a 80 de rachete antiracheta de tip Patriot, dupa testele cu rachete nord-coreene de la inceputul lunii iulie, a anuntat, ieri, agentia de presa nipona Kyodo.
Valul masiv de imigranti din Europa de Est, de care se tem statele occidentale, este o consecinta a reformelor economice impuse in tarile foste comuniste de Fondul Monetar International si de Uniunea Europeana, sustine cotidianul The Guardian, in editia electronica.
Anticipate imediat dupa 1 ianuarie 2007, posibil premier democrat, liste comune cu PNL cu paritate decisa de sondaje - acesta a fost mesajul transmis de presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, la scoala de vara a tineretului democrat.
Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, care se desfasoara in aceste zile la Costinesti, este prilej de reaprindere a disputelor dintre cei doi aliati PNL si PD.
"Alegerile anticipate sunt si vor fi necesare dupa integrare, pentru ca vor mai limpezi apele pe scena politica", a declarat ieri consilierul prezidential Theodor Stolojan.
Delegatia Permanenta a PNL a decis sambata excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. Pentru excluderea Monei Musca au votat 62 de membri, iar cinci au fost impotriva.
In Partidul National Liberal continua sa se agite apele. Liberalii "frustrati", adica cei care s-au simtit dati deoparte sau cei care au fost de-a dreptul inlaturati - cum este cazul lui Ioan Ghise, din cauza dosarului sau la fosta Securitate - au iesit ieri la atac.
Deputatul Dan Ioan Popescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat aseara ca exista oameni importanti in acest partid care pot si santajati sau amenintati prin deschiderea unor dosare.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, recent demisionat din partid, a declarat ca exista membri ai acestei formatiuni care pot fi santajati si amenintati cu deschiderea unor dosare.
google-analytics.com