Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (1.99 secunde)
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Cu toate ca majoritatea romanilor sunt nemultumiti de nivelul de trai asigurat de actuala guvernare, potrivit unui sondaj INSOMAR, acestia prefera sa fie guvernati de Alianta PNL-PD si il pastreaza pe Traian Basescu pe prima pozitie la capitolul personalitati politice.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti considera ca Theodor Stolojan actioneaza impotriva liberalilor la impulsurile lui Traian Basescu si a apreciat ca declaratiile fostului lider al liberalilor la adresa PNL sunt identice cu cele ale lui Gigi Becali si ale Elenei Udrea.
Cei trei biciclisti implicati in proiect ("free bikers on the road") fac parte din Grupul de Initiativa pentru Protectia Mediului din Delta Padului.
Dupa inceperea cercetarilor Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, au iesit la suprafata multe legaturi ale acestuia cu Securitatea, sau cel putin asa reiese din cele declarate de membrii comisiei dupa intrevederile avute.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. A acceptat omul, ca tot era in Mamaia, si ne-a dat ca punct de intalnire receptia hotelului "Bavaria Blu".
Mai marii PSD-ului au pus marti seara tara la cale, intr-un restaurant de lux din Bucuresti. Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a convocat pe deputatii si senatorii social-democrati prin urmatorul SMS:
Motiunea de cenzura initiata de PSD a fost respinsa fara a avea nici cele mai mici sanse, inregistrandu-se 235 de voturi "impotriva" si 145 de voturi "pentru".
Theodor Stolojan continua sa agite apele Partidului National Liberal, singura sa reusita de pana acum fiind doar o reactie de compasiune din partea colegilor sai.
Ambasadorul Statelor Unite in Romania, Nicholas Taubman, a declarat ieri pentru The Guardian ca are impresia ca nu toate partile relevante din Romania sau din afara tarii au fost consultate inainte ca aceasta propunere sa fie anuntata.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan, fost presedinte liberal, a anuntat ca va continua vizitele in filialele PNL, pentru a intelege de ce liberalii pierd din credibilitate.
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
Rebelii din PNL au fost sanctionati de conducerea partidului prin avertisment public pentru declaratiile publice care au afectat imaginea partidului.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan a anuntat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca se va implica din toamna in politica de reformare a partidului in vederea castigarii alegerilor din 2008.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu.
Consilierul judetean Victor Manea a refuzat, in urma cu cateva saptamani, sa se mai prezinte la sedinta de Consiliu Judetean Constanta, declarand ca este nemultumit de modul in care functioneaza aceasta institutie.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
Anuntata deja de frecventele iesiri publice ale fostului presedinte PNL Theodor Stolojan, insurectia declansata de acesta si adeptii miscarii sale a izbucnit ieri, intr-o batalie televizata dusa pe doua fronturi.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca exclude orice forma de colaborare cu partide din actuala putere si a subliniat ca este greu de crezut ca partidul pe care il conduce va mai accepta, la viitoarele alegeri, o colaborare cu PC.
google-analytics.com