Cautare

2683 de rezultate pentru "the" (2.29 secunde)
Cozmin Gusa a venit ieri in Constanta sa puna bazele organizatiei judetene a Partidului Initiativa Nationala. Inaugurarea filialei a avut loc in cadrul Adunarii Generale Judetene a PIN, care a reunit toti cei 37 de delegati ai partidului.
Divergentele dintre premierul Calin Popescu-Tariceanu si presedintele Traian Basescu, pe tema Strategiei de securitate nationala si a conceptului de "buna guvenare", au fost preluate de parlamentarii afiliati celor doua tabere.
Consilierii locali craioveni vor supune aprobarii, in sedinta din luna aprilie, regulamentul de functionare a comisiei locale de ordine publica.
Dezbaterile asupra infiintarii Polului Social - initiativa propusa de Ion Iliescu si de Petre Roman - se vor relua la 25 mai, dupa publicarea Raportului de tara de catre Comisia Europeana, intrunire la care ar putea participa si liderul PSD, Mircea Geoana.
Presedintele GIP, Mugur Ciuvica, l-a acuzat ieri pe Theodor Stolojan ca a acceptat inlesniri la plata datoriilor catre stat pentru o firma a familiei sale, cu toate ca in declaratiile sale politice fostul lider PNL sustinea ca acordarea de reesalonari incurajeaza coruptia.
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
Declaratiile pline de "avant si optimism" facute de Theodor Stolojan i-au determinat pe liberali sa fie convinsi ca motiunea de cenzura care va fi depusa de Opozitie va conduce si la cateva tradari.
Liberalii se afla, pentru catva zile, la Geoagiu, acolo unde se defasoara reuniunea Ligii alesilor locali din PNL.
Tensiunile din cadrul Aliantei din ultima perioada, zgandarite si de iesirea la rampa a fostului lider liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, sunt departe de a se fi stins.
Ultimul sondaj INSOMAR confirma increderea crescanda a romanilor in Gigi Becali. In aceasta luna, el a reusit performanta de a-l depasi la acest capitol pe premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Liderii majoritatii filialelor liberale s-au pronuntat ieri, de parca s-ar fi inteles inainte, impotriva revenirii fostului presedinte PNL, Theodor Stolojan (foto), in prima linie a activitatii politice a partidului.
Partidul National Liberal este inca in fierberea declansata de afirmatiile pe care Theodor Stolojan, dupa o lunga tacere, le-a facut la adresa liderilor partidului si in special la adresa primului ministru, Calin Popescu Tariceanu.
Tonul filialelor PNL fata de revenirea lui Theodor Stolojan tinde sa se schimbe. Daca la inceput s-au exprimat doar rezerve si critici pe chestiuni punctuale, acum lideri liberali din teritoriu cer sanctiuni pentru cei care contesta actuala conducere si vor schimbarea liniei politice a PNL.
Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
Un sondaj CURS dat publicitatii ieri vine sa completeze tensiunile liberale din ultimul timp si il pune pe Calin Popescu Tariceanu intr-o lumina cel putin defavorabila.
Cei 27 de consilieri locali craioveni au propus, in 2005, doar 13 proiecte in cadrul sedintelor lunare la care participa.
Fostul consilier prezidential Elena Udrea, actualmente in PD, a apreciat la Ante-na 3 ca "acest Guvern nu are nicio performanta, dar i-as da nota 5, de trecere".
Cu sau fara voi ei, Elena Udrea ridica... capul de afis al politicii romanesti, atat de insetate de "Dreptate si Adevar".
Reforma morala a clasei politice din Romania este un subiect care, in aceste zile, da batai de cap liberalilor. Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
google-analytics.com