Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (5.05 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate.
Sedinta solemna a senatorilor si deputatilor dedicata aniversarii a 16 ani de la Revolutie si omagierii eroilor martiri nu s-a ridicat la nivelul celor din anii trecuti.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
Raspunzand unei serii de intrebari puse de catre Viorel Catarama si deputatul PNL Cristian Boureanu, suspendat un an din acest partid, premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni seara ca "nu i-a alungat de langa el" pe Theodor Stolojan si pe Mona Musca.
Social-democratii au intrat febra construirii unei alte imagini a partidului, pentru a se asigura ca nu vor pierde si urmatoarele alegeri.
Sesiunea parlamentara a inceput ieri la Senat doar formal, intrucat stabilirea noii structuri de conducere a acestui for legislativ a provocat negocieri aprinse intre grupurile politice.
Opozitia a castigat majoritatea in conducerea Senatului in sesiunea de primavara. Ieri, in plenul Senatului a fost validata victoria repurtata de Opozitie, mai ales de PSD, in urma negocierilor de miercuri seara pentru stabilirea structurii Biroului Permanent al acestei Camere.
Liberalii din teritoriu si din conducerea centrala sunt tot mai decisi sa nu faca fuziunea cu PD decat daca democratii trec la doctrina lor.
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Liberalii sustin la unison ca Protocolul Aliantei trebuie sa ramana in vigoare asa cum a fost el semnat inainte de alegeri.
Deputatul liberal Cristian Boureanu a cerut ieri, in nume personal, liderilor celor patru partide din Coalitia guvernamentala sa urgenteze introducerea votului uninominal pentru alegerea parlamentarilor, demonstrand astfel ca intentiile lor de reformare a clasei politice nu sunt numai simple exercitii de imagine electorala.
Guvernul a nominalizat vineri consortiul format din societatile de avocatura Leaua & Cadar, in conlucrare profesionala cu Cabinetul de Avocatura "Victor Tanasescu" si Lalive & Associes, Etude d'avocats - Elvetia sa asigure consultanta de specialitate si reprezentarea intereselor statului roman in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (CIRDI/ICSID) in litigiul The Rompetrol Group NV impotriva Romaniei.
Trump a facut publica aceasta veste intr-un interviu televizat acordat emisiunii "Imus in the Morning" de la MSNBC, precizand ca el si sotia lui nu au ales inca numele pe care il va purta copilul.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Comisiile senatoriale juridica si pentru drepturile omului au dat ieri raport favorabil proiectului legii lustratiei, propus de patru parlamentari liberali.
Daca duminica ar fi alegeri, 49 la suta dintre intervievati ar vota cu Alianta PNL-PD, potrivit unui sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri.
google-analytics.com