Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (4.56 secunde)
Tensiunile din PNL din ultimele zile sunt departe de a fi fost indepartate. Premierul si presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat dur miercuri seara „solutia Stoica“, de inlocuire a sa din functia de sef al Executivului cu fostul lider liberal si actual consilier prezidential Theodor Stolojan.
Theodor Stolojan s-a retras de la sefia PNL si din cursa pentru alegerile prezidentiale la 2 octombrie 2004 invocand motive de sanatate, intr-o atmosfera emotionanta, subliniata de lacrimile lui Traian Basescu, in acel moment copresedinte al Aliantei D.A.
Propunerea lui Valeriu Stoica ca liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu sa fie inlocuit cu Theodor Stolojan si anuntul acestuia din urma ca ar accepta sa se implice in reconstructia partidului au provocat o reactie in lant in randul liberalilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca este un pic amuzant faptul ca Theodor Stolojan este pe post de „eterna solutie de avarie“ pentru PNL.
Liderul PNL vrea sa detensioneze cat mai rapid situatia din PNL. El se intalneste astazi cu Theodor Stolojan pentru a lamuri rolul pe care acesta ar urma sa-l joace in partid si in Guvern.
Gandita la inceput ca un fel de „premiu de consolare” pentru Traian Basescu si PD - ramasi fara anticipate, remanierea s-a transformat mai nou intr-un soi de plasture pe care premierul Tariceanu spera sa-l poata pune peste „buba” din PNL.
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, si fostul lider liberal Theodor Stolojan s-au intalnit, succesiv, la Palatul Parlamentului cu parlamentarii PNL si cu liderii de filiale judetene.
In cadrul intalnirii cu liderii de filiale si unii parlamentari, care a avut loc marti, la Bucuresti, Theodor Stolojan a luat pulsul partidului pentru a vedea care este starea de spirit in ceea ce priveste revenirea sa in PNL.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune.
Consiliul National Secuiesc (CNS) nu renunta la obtinerea autonomiei pentru ¥inutul Secuiesc si nici la organizarea referendumului cu privire la aceasta chestiune.
Fostul presedinte al Romaniei, senatorul PSD Ion Iliescu, continua seria lansarilor de volume proprii. Sambata, la Ploiesti, el si-a prenzentat cartea „Cultura romaneasca si identitate europeana“.
Comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului au audiat ieri sase candidati pentru posturile de ambasadori.
Cozmin Gusa a devenit presedintele plin al Partidul Initiativa Nationala, ales de Adunarea Generala Nationala a acestei formatiuni politice. El a anuntat ca, „daca va constata ca proiectul de reforma a clasei politice propus de presedintele PSD, Mircea Geoana, este viabil“, partidul sau se va alatura acestei initiative.
Liderul PRM, Gheorghe Funar, este hotarat sa transeze in justitie problema votului multiplu al senatorilor.
Liderii parlamentari ai Coalitiei si ai PSD incearca de doua zile sa ajunga la un acord privind deblocarea lucrarilor Parlamentului prin adoptarea „in pas alergator“ a regulamentelor celor doua Camere.
Consilierul prezidential Theodor Stolojan pare tentat sa reintre in circuitul politic. El se mai gandeste in ce masura s-ar putea implica mai mult in activitatea PNL, al carui presedinte a fost.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se bucura de sustinerea totala a liberalilor, care ar intra in Opozitie daca s-a pune problema inlocuirii acestuia.
Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, il acuza pe presedintele Basescu de faptul ca este partinitor. El a aratat, in cadrul unei emisiuni radiofonice, ca seful statului incearca in prezent sa-si favorizeze partidul intr-o batalie pentru resurse.
Ultimul Barometru de Opinie Publica, dat ieri publicitatii de catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, releva o serie de schimbari spectaculoase, dar previzibile, in optiunile politice ale populatiei.
google-analytics.com