Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (3.19 secunde)
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
Seful Pietei Centrale, Adrian Zamfir, a recunoscut, ieri, ca a obtinut "sponsorizari " de la o parte dintre comerciantii din piata, insa spune ca produsele primite au fost folosite pentru organizarea unei mese de protocol cu prilejul unei vizite la Botosani a fostului lider liberal Theodor Stolojan.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
Alianta D.A. conduce in preferintele electoratului, intrunind 69 la suta din optiunile de vot, urmata fiind de PSD, cu 16 procente, potrivit unui sondaj Gallup dat ieri publicitatii.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Prima zi a Congresului PNL a marcat alegerea structurii de conducere a formatiunii politice, in frunte cu noul presedinte al partidului, Calin Popescu-Tariceanu.
Cea de-a doua zi a congresului PNL, al carei principal punct pe ordinea de zi l-a reprezentat discutarea si adoptarea rezolutiilor si motiunilor, s-a finalizat prin acordarea unui vot de incredere proiectului Tariceanu si respingerea motiunii Stoica referitoare la fuziunea PNL-PD.
Iesit iarasi pe micile ecrane, Traian Basescu a aruncat o noua bomba politica, respectiv posibilitatea revenirii lui Theodor Stolojan in prim-planul Aliantei "D.A.” pe post de "excelent port-drapel” electoral in cazul declansarii alegerilor anticipate.
Dupa cum era normal, insistenta revenire prezidentiala asupra anticipatelor plus transformarea lui Theodor Stolojan intr-un contracandidat al premierului Calin Popescu Tariceanu a pus pe jar Alianta "D.A.”.
La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra", a avut loc sedinta Biroului Permanent Judetean al Partidului National Liberal Constanta.
Nici nu ne-a binecuvantat bine Parlamentul European - care si-a dat pana la urma acceptul in privinta integrarii noastre conform calendarului deja convenit - ca politicienii nostri au si purces sa-si dea la gioale.
Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania si Consiliul National Secuiesc au cerut la sfarsitul saptamanii Parlamentului European aplicarea clauzei de salvgardare pentru Romania daca statul roman nu aproba infiintarea “Regiunii Administrative Autonome a Secuimii“.
Potrivit unui sondaj realizat de Data Media in perioada 8-14 aprilie 2005, presedintele Traian Basescu este persoana publica despre care cei mai multi romani au o parere buna (70%), in timp ce Corneliu Vadim Tudor intruneste cel mai mare scor negativ (48,3% - parere deloc buna).
Prezent joi seara la un post national de televiziune, Traian Basescu a criticat fara menajamente "balbaielile, nereusitele” si "restanta de autoritate si de soliditate” de care a dat dovada cabinetul Tariceanu in gestionarea crizei provocate de inundatii.
Presedintele Traian Basescu se afla de ieri intr-o vizita in Japonia. Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu.
Cei 35 de observatori romani desemnati de partidele parlamentare sunt cu un picior in PE si asteapta validarea de catre plenul Parlamentului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, nu oboseste sa atace Puterea. Aflat la Craiova, el a sustinut ca Traian Basescu doreste sa creeze un partid prezidential, asa cum au facut Jacques Chirac in Franta si Vladimir Putin in Rusia, care sa-l sustina la alegerile din 2009.
Calin Popescu-Tariceanu trebuie sa-si apere atat postul de premier, cat si pe cel de presedinte al PNL.
google-analytics.com