Cautare

2684 de rezultate pentru "the" (1.64 secunde)
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
“Economist Intelligence Unit“, unitatea de cercetare a saptamanalului britanic “The Economist“, a publicat zilele acestea un nou raport estimativ in care se afirma ca, desi sondajele de opinie sugereaza o cursa prea stransa pentru a se face o prognoza, “un castig la limita pentru PSD este mai probabil“.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele. Dupa retragerea lui Theodor Stolojan de la conducerea partidului, atributiile presedintelui PNL au fost preluate de Calin Popescu-Tariceanu.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului.
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitati (CNSAS) a lansat, ieri, la Ministerul Culturii si Cultelor, trei lucrari:
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Mostenirea integrarii Rezultatul alegerilor din Romania va avea o mica influenta asupra sperantelor Romaniei de a adera la Uniunea Europeana, vestea buna fiind ca noul presedinte va fi la fel de constiincios in privinta aderarii ca si rivalul sau, comenteaza cotidianul “The Times“ in editia sa de ieri.
Presedintele ales, Traian Basescu, a promis luni seara celor aproape 10.000 de simpatizanti stransi in Piata Constitutiei ca nu va rata pentru a doua oara sansa pe care electoratul a dat-o Opozitiei, dupa ce “Romania a ratat sansa in 1996-2000“.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Sala Curtii Constitutionale a fost ieri, la orele pranzului, neincapatoare. Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. Alaturi de ei, tot consilier prezidential va fi si Claudiu Saftoiu, sotul Adrianei Saftoiu.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
google-analytics.com