Cautare

1097 de rezultate pentru "terletchi catalin" (2.60 secunde)
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
Catalin Botezatu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care a marturisit ca, desi este tot timpul inconjurat de oameni, in cele mai importante momente din viata a fost singur. Catalin Botezatu a postat un mesaj misterios pe Facebook.
Turunen (RO/FIN) CATALIN MILEA - "Hammond TRIP" (NL/RO) Cea mai antrenanta serie de concerte are loc pe 31 ianuarie 2014, pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
In urma cu cateva zile, Catalin Maruta a anuntat ca pagina sa oficiala de Facebook a fost furata si ca nu el posteaza toate acele materiale care au aparut la el pe pagina.
Implicat suta la suta in proiectul "Supermodels by Catalin Botezatu" de la Kanal D, celebrul designer a fost nevoit sa puna pauza filmarilor pentru ca de cateva zile se simte foarte rau.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... de exemplu, Ankar (elvetian), Junghans (nemtesc) si Gustav Becker (nemtesc)", ne-a spus Catalin Vardianu. In afara lui Rica Raducanu, mai vine sa-si repare ceasurile pe Strada Academiei si Catalin Botezatu.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: ... Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate:
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. ... Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. ... Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. ... Practic, medicii i-au spus lui Catalin Botezatu ca are un anevrism cerebral.
La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. ... Catalin Crisan si Alina Cupsa s-au casatorit in iunie 2011, iar in decembrie 2012 s-a nascut fetita lor, Lara Maria. ... E un divort de comun acord si vom avea amandoi grija de cea mica", a scris Catalin.
Aici l-a cunoscut pe CATALIN PREDOIU, care, si el venea, in timpul verii, la bunici, in acelasi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decit ea, CATALIN PREDOIU i-a devenit bun prieten.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... S-a vandut foarte bine si uleiul de floarea-soarelui", ne-a spus Catalin Aldea, manager la S.C.
In Sibiu, icoana Maica Domnului Indrumatoarea a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului.
Catalin Codreanu recent, la conferinta de presa ce a avut loc la Hotel Novotel, aproape ca nu exista un reumatolog important care sa nu fie la prezent la Bucuresti. ... Catalin Codreanu Din speech-ul pacientului, dl Ovidiu Constantinescu:
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
google-analytics.com