Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (3.17 secunde)
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
Venim la tine acasa si iti spunem totul despre asigurari, oriunde ai fi! UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
La aniversarea a zece ani de prezenta pe piata romaneasca si in Constanta, ING Asigurari de Viata isi anunta intentia de a-si consolida pozitia si de a-si diversifica serviciile, prin lansarea activitatii pe piata pensiilor facultative si a pensiilor private.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
El a incheiat in urma cu sapte ani o polita de asigurare de viata si a platit 1.068 de euro, dupa ce compania de asigurari l-a informat ca va primi la scadenta fie 2.848 de euro, fie 1.319 euro, in cel mai rau caz.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
Firmele trebuie sa plateasca un comision unui consultant fiscal care sa le auditeze declaratia de profit.
E bine sa actioneze ca niste persoane responsabile si sa opteze pentru unul dintre cele 18 fonduri de pensii administrate privat autorizate“, îi îndeamna Radu Vasilescu, directorul general al ING Fond de Pensii, pe cei care nu si-au ales înca un fond de pensii. Peste un milion de aderenti la ING Fond de Pensii  Dupa primele trei luni de la debutul campaniei de aderare, putin sub trei milioane de români au aderat la un fond privat de pensii.
ing. ... ing. ... ing. ... ing. ... ing. ... Reproducem in continuare ceea ce reprezinta personalitatea prof ing. Stefan Manea, in viziunea prof. univ.
Firmele de asigurari au reusit, doar in primele patru luni ale anului, sa aduca celor care detin o asigurare tip pensie privata castiguri de pana la 6% pe an, dublu fata de dobanzile oferite de un depozit bancar, unde doar dupa 12 luni se pot inregistra asemenea dobanzi, potrivit site-ului Ghiseul Bancar.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern.
Fosta BCR Asigurari, in prezent OMNIASIG, a pus pe butuci o afacere cu fonduri europene, refuzand sa plateasca asigurarile pentru doua cladiri distruse de greutatea zapezii Cand inchei o asigurare de bunuri, te gandesti ca firma de asigurari te va despagubi daca un eveniment nedorit iti va afecta ceea ce ai construit cu greu.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
google-analytics.com