Cautare

2999 de rezultate pentru "teodor vasile" (6.71 secunde)
Decizia luata de presedintele Traian Basescu in privinta lui Teodor Atansiu, aceea de a-l suspenda din functia de ministru al Apararii, continua sa suscite vii discutii pe scena politica.
Liberalii nu au ascuns faptul ca decizia care i-a starnit impotriva democratilor este in stransa legatura cu decizia presedintelui Traian Basescu de a-l suspenda pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu.
Ion Barca, viceprimarul comunei gorjene Turburea, a depus o noua plangere penala impotriva primarului Teodor Iloiu, intrucat acesta nu il lasa sa isi preia atributiile care ii revin prin mandat.
Fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, le-a atras atentia, sambata, colegilor din PNL ca "va trebui sa mergem inainte la guvernare, daca vin ceilalti, o sa aveti toti dosare penale".
Dupa ce liberalul Teodor Melescanu a dat frau liber organizatiilor liberale din tara sa faca orice fel de colaborari la localele din acest an, chiar si cu Partidul Democrat Liberal, reprezentantii PD-L par sa fie, la randul lor, incantati de aceasta idee.
Ministrul Apararii, Teodor Melescanu, a declarat, luni, ca are programate intrevederi bilaterale cu omologii din SUA, Germania si Danemarca, cu ocazia summit-ului NATO de la Bucuresti. ... Afganistanul va fi si principalul punct pe agenda intrevederii lui Teodor Melescanu cu omologul american Robert Gates.
Surse din partid au declarat, marti seara, pentru Mediafax, ca majoritatea membrilor conducerii PNL nu sunt de acord, in momentul de fata, cu o candidatura a Adrianei Saftoiu la alegerile parlamentare din partea acestei formatiuni, pe motiv ca aceasta are un conflict personal, nerezolvat, cu Teodor Atanasiu.
Primul dintre ele este ca Agentul Guvernamental la CEDO a informat constant atat pe presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, cat si celelalte institutii ale statului si presa in legatura cu faptul ca, data fiind complexitatea cauzei, CEDO a renuntat la solicitarea initiala privind trimiterea intregului dosar si a cerut pana in prezent doar partial dosarul Revolutiei, existand posibilitatea ca ulterior sa mai solicite alte documente.
Teodor Baconschi, osciland discursiv intre "problemele fiziologice" cu infractionalitatea romilor si lauda inteligenrei native a etniei. ... Formula a fost ulterior indepartata din declaratia ministrului postata pe site-ul MAE, iar Teodor Baconschi, i-a invitat la o dezbatere pe reprezentantii organizatiilor neguvernamentale care au apreciat ca rasiste declaratiile sale.
Dinca a obtinut 19 voturi din 27, iar celalalt viceprimar, Teodor Sas, a primit diferenta de opt voturi. ... Inainte de inceperea votarii, consilierul PNL Pavel Badea s-a declarat nemultumit de Teodor Sas. ... Marinica Dinca a obtinut 19 voturi, iar Teodor Sas - 8.
Ministrul de externe, Teodor Baconschi, a declarat, miercuri, ca ar trebui sa fie unul dintre prim-vicepresedintii echipei nationale de conducere a PDL, pentru a recredibiliza partidul "in forta".
Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, sambata, referindu-se la aspiratiile la o functie de conducere in partid ale lui Teodor Baconschi, ca e ca si cum ai vrea sa fii sef la asociatia crescatorilor de porumbei cand inca nici n-ai ajuns la faza in care deosebesti porumbeii de porumbite.
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, inaintea sedintei BPN, ca intotdeauna a spus ca, daca Emil Boc va candida pentru un nou mandat la sefia partidului, il va sustine, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, precizand si el ca va fi pe platforma premierului.
Crin Antonescu cere demiterea lui Baconschi, pentru declaratia privind voturile din diaspora Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii solicita premierului Emil Boc demiterea ministrului de Externe, Teodor Baconschi, pentru declaratia de la congresul PDL potrivit careia obiectivul sau este ca legea votului prin corespondenta sa le aduca democrat-liberalilor un milion de voturi.
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a transmis luni o precizare cu privire la proiectul de lege privind votul prin corespondenta pentru romanii din strainatate, elaborat de MAE, dupa ce presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut demiterea sa, indicand ca unica utilitate a legii votului prin corespondenta ar fi deturnarea alegerilor in favoarea democrat-liberalilor.
Demersul a fost initiat de 53 de senatori PSD, PNL si PC, dupa ce Teodor Baconschi, actualul ministru al Afacerilor Externe, a declarat ca votul prin corespondenta ar aduce partidului 1 milion de voturi.
Parintele spiritual este Teodor Baconschi. ... Ei bine, in aceste conditii, domnul Teodor Baconschi mai comite un abuz, pentru care opozitia ar trebui sa-i faca imediat o plangere penala cu mai multe capete de acuzare.
,,Ce Romanie mica aveti, domnule Baconschi!’’ Cred ca avem dreptate sa cerem demisia imediata a domnului Teodor Baconschi, ministrul de Externe. ... Asadar, pe care Romanie va bazati, domnule Ministru Teodor Baconschi?
CITITI COMUNICATUL MAE Comunicat MAE Primirea de catre ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm Tip: ... 20.01.2017 Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit vineri, 20 ianuarie 2017, pe ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm.
In doua conferinte de presa succesive primarul Mircia Gutau si directorul Urban, Teodor Florescu, se contrazic reciproc in ceea ce priveste pierderea procesului cu firma lui Silviu Prigoana. ... Florescu ameninta De cealalta parte a baricadei, directorul Teodor Florescu ameninta membrii comisiei de licitatie cu plangere penala.
google-analytics.com