Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (3.62 secunde)
xxx Politistul care cerceta un caz de sinucidere o intreaba pe secretara: - Draguto, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?
Oamenii se imbolnavesc si fizic (organismul este din ce in ce mai slabit) sau chiar ajung la sinucidere. Institutul American al Sanatatii mintale spune ca riscul sinuciderii creste odata cu varsta.
La iesirea din clinica, Hemingway s-a convins ca tot nu poate sa scrie si a facut prima incercare de sinucidere, dar rudele au reusit sa-l opreasca.
In cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic ( preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale ) - o conditie psihologica care poate duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere.
La acest moment in PSD duce mare lipsa de lideri, iar niste alegeri anticipate in lipsa unui lider puternic, inatacabil, ar fi sinucidere curata.
Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba functionare a sistemului imunitar.
Motivul care sta la baza acestei versiuni este faptul ca tanara a accesat in ultima perioada pagini web cu modalitati de sinucidere, se mentioneaza intr-un comunicat al IGP.
O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasita moarta sambata dimineata pe o alee din cartierul Tei, Sectorul 2, langa un bloc de pe Str.
Politia a spus ca a fost o sinucidere, iar un judecator a decis ca probele trebuie sa fie sigilate timp de 70 de ani, asa ca nu vom sti ce s-a intamplat cu adevarat pentru o lunga perioada de timp.
Aceasta in contextul in care la nivel mondial unul din trei pacienti a avut tentative de sinucidere, rata de suicid raportata fiind de 5,5% la pacientii cu psoriazis in comparatie cu rata de 2,4%-3,3% pentru alti bolnavi in general.
Agentia care da aprobari pentru sinucidere asistata in Germania le refuza aceasta "sansa" celor care nu sunt vaccinati. Decizia s-a luat pentru a evita imbolnavirea medicilor.
lucrul acesta mi s-a parut o adevarata sinucidere politica. Dar iata ca la ghinionul de a incepe guvernarea cu niste inundatii catastrofale, Alianta adauga o alta actiune catastrofala;
lucrul acesta mi s-a parut o adevarata sinucidere politica. Dar iata ca la ghinionul de a incepe guvernarea cu niste inundatii catastrofale, Alianta adauga o alta actiune catastrofala;
Este o sinucidere in lumea mare, unde se invart puterea si banii mari. Zona incepe sa aiba un aer interlop si sa nu mai fie ceva oficial, transparent, legal, institutional.
Ma enerveaza, pe mine si alti cativa colegi, ca s-au scumpit tigarile, ca acest guvern, ca si celalalt, dinainte, incearca sa ne reduca doza de sinucidere mai mult sau mai putin lenta, dar voluntara.
Liberalii continua politica inteleapta de sinucidere; dar acum, la indicatiile UE, trebuie sa-si confectioneze un giulgiu biodegradabil. Ceea ce nu va fi prea greu, caci degradarea au inceput-o de mult.
Ii pot readuce gloria sau sunt doar gesturi de sinucidere politica. Cu siguranta ca purtarile de de copil care-si ia jucariile si pleaca sunt doar in aparenta, ca un act de "demnitate" politica.
Ok, sa zicem ca sentimentele mi-au fost "razbunate" de decizia CNA de a sanctiona postul respectiv din cauza reflectarii incorecte a cazului de sinucidere mai sus pomenit, incalcand mai multe articole din Codul de reglementare in audiovizual.
Si iata ca, acum, gestul CFR de a se gandi la bietii oameni pe care incet-incet i-au impins in bratele transportatorilor privati incepe sa nu mai semene cu o sinucidere a cailor ferate.
Jean-Luc Godard a murit la 91 de ani. Macron: "Am pierdut o comoara nationala, privirea unui geniu". Jean-Luc Godard a ales sinuciderea asistata.
google-analytics.com