Cautare

478 de rezultate pentru "tentativa sinucidere" (4.01 secunde)
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 14, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt, distrugere si violare de domiciliu. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 5, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt, cu cei in cauza in stare de libertate.
Marian, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor si lipsire de libertate in mod ilegal. Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, pentru lamurirea tuturor imprejurarilor in care a fost savarsita infractiunea.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune.
Reprezentantii IPJ Olt au comunicat ca politistii si procurorii l-au retinut si il cerceteaza pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor pe Minodor Strete, de 50 de ani, din comuna Carlogani, care si-a injungiat si incendiat sotia.
Ramane sa stabileasca instanta de judecata in principal deca va fi gasita vinovata, iar daca va fi gasita vinovata risca o pedeapsa cu inchisoarea." Se pare ca cei doi, mama si fiu, au avut cel putin o tentativa similara zilele trecute, asa ca politistii ii roaga pe toti cei care au fost inselati sa depuna plangere.
Autoritatile din Transnistria sustin ca au impiedicat o tentativa de asasinare a presedintelui nerecunoscut al regiunii separatiste, Vadim Krasnoselski, care ar fi fost organizata de serviciul ucrainean de informatii SBU.
Pedeapsa uriasa pentru cei sase interlopi romani, acuzati de tentativa de omor in Mexic. Curtea de Apel Bucuresti le-a majorat pedepsele.
“Daca unii oameni din cele doua partide ar trece la PSD, asta ar fi sinucidere curata pentru ca, dupa promisiunile de inceput, ar urma lichidarea lor politica“, a conchis liderul liberal.
In plus, liderul PRM i-a avertizat pe toti colegii sai de partid ca o dezertare in barca PSD "reprezinta o adevarata sinucidere politica”.
Nici nu ar putea fi altfel, din moment ce democrat la democrat nu-si scoate ochii, cu atat mai mult cu cat PD-ul agita spectrul remanierii guvernamentale, iar recunoasterea unor greseli ale ministrului sau ar fi un gest de sinucidere politica.
Perpetuarea disensiunilor cu PNL in conditiile actuale ar fi fost sinucidere politica din partea democratilor, astfel incat acestia vorbesc de fuziune doar pana trec puntea anotimpului rece, extrem de sensibil pentru orice guvernare.
Ulterior, in timpul adolescentei, teama de moarte revine in forta - adolescentii devin adesea preocupati de moarte, unii se gandesc chiar la sinucidere.
Actiunea liderilor locali ai PPCD - filiala Constanta de a minimaliza efectele tranzactiilor economico-financiare desfasurate de Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, ar putea fi catalogata drept o sinucidere politica pentru un partid care este destul de slab reprezentat pe scena politica romaneasca.
De altfel, se pare ca atat Chiuariu, dar si Adomnitei au fost sfatuiti de anumiti liberali, inca din momentul discutiilor despre posibila lor nominalizare in posturi de ministri, sa nu accepte, intrucat acest lucru ar insemna sinucidere din punct de vedere al carierei politice.
Presedintele Basescu, stiind ca nu va candida sau daca va candida e sinucidere totala fiindca nu va fi ales, in familia Basescu a pus la cale aceasta afacere ca sa mai castige niste bani, a spus analistul.
Sa adopti sau sa accepti asemenea masuri, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, este sinucidere politica sigura a liderului PSD, sfatuit de unii care, probabil, ii vor capul, desi aparent il sustin", mai previne fostul organizator al PSD.
Si ce mai poate face subteran, daca nu e scos de la butoane!Sa faci alegeri cu Basescu la Cotroceni e sinucidere electorala.
Se anunta o sinucidere grotesca. Chiar presupunand ca Boc ar demisiona "ca sa se dedice" primariei, discreditarea gruparii Blaga prin expunerea ei electorala e maximala.
Sa pleci la "negocieri" de pe o astfel de pozitie intransigenta este sinucidere curata, mai ales cand nu ai alternativa.
Stiu ca suna groaznic, dar daca nu va sti sa gestioneze situatia in care este acum, Antonescu este candidat sigur la sinucidere.
google-analytics.com