Cautare

2423 de rezultate pentru "tentativa sinucidere cluj" (3.47 secunde)
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
Medicul Rodica Tanasescu insista cu toata forta asupra pericolului la care se expun pacientii atunci cand renunta la tratament, spunand ca "este o sinucidere lenta".
Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Oradea, Timisoara.
Consiliul de Securitate Nationala al Turciei si presedintele Erdogan au instituit starea de urgenta dupa tentativa de lovitura de stat.
Serbia Aceasta tara a deportat un grup de rusi suspecti de implicare in tentativa de lovitura de stat si de asasinare a presedintelui din Muntenegru, pentru a instala la putere un partid prorus, suna o stire de vineri a The Guardian, informatie dezmintita oficial de autoritatile de la Belgrad.
A fost primul sah pe care Erdogan l-a dat armatei, institutie avand o subordonare dubioasa, intesata cu ofiteri racolati de serviciile secrete americane si care, de-a lungul timpului, a fost responsabila pentru trei lovituri de stat si o tentativa nereusita.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire.
Totodata, Romulus-Benone Dragomir a fost deferit instantei pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, iar Andra-Luminita Rasnoveanu va fi judecata pentru complicitate la tentativa de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Precizarea celor 10 consilieri - doi dintre ei contestati de primar, care sustine ca de fapt si-au pierdut calitatea de alesi locali - vine dupa o noua tentativa de convocare a unei sedinte extraordinare.
Tentativa de coruptie a fost dezvaluita de Agentia pentru securitate nationala (DANS), in cadrul unei anchete privind deturnarea de fonduri europene.
Antonescu a subliniat ca "PNL pune in vedere guvernarii Boc-Udrea sa abandoneze tentativa de asasinare a economiei romanesti prin sufocarea liberei initiative". ... Liberalii au adoptat in acest sens o rezolutie in BPC, intitulata "Aparam clasa mijlocie de tentativa de asasinat economic a Guvernului incompetent Boc-Udrea".
Este vorba de presarea UDMR cu un subiect suficient de eroziv pentru a contracara orice tentativa a UDMR de disociere de guvernul Boc - pretentia UDMR de a-si face regiune etnica (Tinutul Secuiesc).
Un milion de romani in strada la intoarcerea acasa In aprilie 1990, Regele Mihai a incercat pentru prima oara sa revina in Romania, pentru a petrece Pastele, insa noul guvern s-a temut de o tentativa de reinstaurarea a monarhiei si i-a refuzat viza de intrare in tara.
Statul este la ultima tentativa de a privatiza societatea. ... Uzina craioveana are datorii catre bugetul de stat evaluate la circa 40 de milioane de euro si este la ultima tentativa de privatizare.
Ungaria va utiliza masurile de reglementare, anti-monopol si politice disponibile pentru a bloca o eventuala tentativa a grupului austriac OMV de a prelua compania locala de petrol si gaze naturale MOL, a declarat ministrul Economiei, Janos Koka, citat de cotidianul "Napi Gazdasag".
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei.
"Orice tentativa de a comprima acest termen sau de a-l prelungi peste masura este riscanta", a declarat Vosganian.
V-as ruga sa nu completati nici un fel de câmp din cele aparute pe e-mail, pentru ca este clar o tentativa de frauda.
google-analytics.com