Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (2.82 secunde)
L-am cunoscut pe Remus Cernea in urma cu mai multi ani, cand participa la targurile de carte din Capitala. ... Remus Cernea mi se pare reprezentativ pentru generatia de azi, desi, cu regret, nu va avea sanse la presedintia Romaniei, pentru ca jocurile sunt oricum facute.
Liderii PSD Constanta regreta girul acordat lui Remus Cernea la parlamentare Liderii PSD Constanta regreta girul oferit lui Remus Cernea la alegerile parlamentare din decembrie 2012, in urma carora acesta a devenit deputat.
Remus Cernea si-a lansat oficial, vineri, candidatura la Presedintia Romaniei, din partea Partidului Verde, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul acestei formatiuni politice.
Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la presedintia Romaniei, a ars astazi, in fata Televiziunii Romane, o bucata de carton ce il reprezenta pe el in marime naturala, dupa ce anuntase initial ca isi va da foc.
Remus Cernea, puternic implicat de-a lungul timpului in activitatile organizatiilor nonguvernamentale, candidatul Partidului Verde ar prefera drept premier o femeie. ... Remus Cernea e cel mai tanar dintre candidatii la alegerile prezidentiale de duminica - are doar 35 de ani si o bogata activitate in randurile societatii civile.
Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, anunta ca va candida, ca independent, la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor vor avea loc in Colegiul nr.
Puteti citi in continuare un interviu inedit cu Remus Cernea (foto), facut de 9AM, impreuna cu cititorii publicatiei online, ale caror opinii au fost valorificate in discutia cu un politician de viitor al Romaniei.
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014. ... Sociologul Remus Stefureac : "Ruperea sa fie o trambulina" "Ruptura este inevitabila", a apreciat directorul INSCOP, Remus Stefureac (foto).
Programul de vizionare N-am crezut niciodata ca o sa ajung sa scriu despre Remus Cernea. ... Remus Cernea face parte din categoria asta zoologica.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Deputatul a mai afirmat, in cadrul aceluiasi CCL ca le multumeste doamnelor care o insotesc pe Narciz Amza, domnilor care il insotesc pe Remus Macovei si tinerilor care il insotesc pe Mihai "Bobes" (pe care de fapt il cheama "Bobe" si este liderul tinerilor democrati).
In esenta, cel care a gandit manifestarea programata ieri dupa-amiaza, liderul asociatiei Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta, Remus Cernea, a vrut sa organizeze un mars cu dublu sens.
candidatul Partidului Verde, Remus Cernea, este mai cautat chiar si decat presedintele Traian Basescu. ... De ce candideaza Remus Cernea la presedintia Romaniei?
Remus Cernea, candidatul independent care a depus un dosar de inscriere la alegerile partiale pentru Colegiul nr. ... BEM a respins candidatura lui Remus Cernea la Colegiul 19.
Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. Liviu Harbuz si Remus Cernea au fost numiti consilieri de stat, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.
Nu-l sustin pe Cernea, dar nu stiam ca Romania este sediul moralitatii Liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, au declarat amandoi ca nu sustin initiativa deputatului Verzilor Remus Cernea privind parteneriatul civil intre heterosexuali si homosexuali, punctand ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa.
Daca Antonescu vrea ca senatorii sa vina in bermude, sa ne spuna Valeriu Zgonea il invita pe Crin Antonescu, la dezbaterile privind Codul de conduita al parlamentarilor dupa ce liderul liberal a declarat ca USL nu a fost construita pentru "a i se pune camasa" deputatului Remus Cernea.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. ... Pentru simplu fapt ca cine a tradat o data tradeaza si a doua oara, scrie Remus Borza pe blogul personal.
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza.
  "Ideea ne-a venit în primul rând din necesitate" Este o afacere de familie, cu doi angajati - sotii Remus si Claudia Vaicar, care sunt de profesie învatator, respectiv profesor de limba franceza.
google-analytics.com