Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (3.52 secunde)
Angel din Teleorman participa in fiecare week-end la targul Platoul Piata Amzei cu obiecte hand made. La standul lui, gasiti:
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
O cisterna incarcata cu 12 tone de GPL s-a rasturnat, miercuri, pe un drum judetean din Teleorman. Zona a fost izolata de autoritati.
Patru persoane dintr-o localitate din Teleorman, in care localnicii se declara terorizati de hoti, au fost retinute pentru 24 de ore tocmai pentru furt.
A fost scandal in prima zi de scoala, in comuna Balaci, din judetul Teleorman.
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie.
Bugetul judetului Teleorman este blocat din cauza scandalului dintre liberali si social democrati din Consiliul Judetean!
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Singurele judete care au depasit Constanta au fost Teleorman, cu 61,29%, Dambovita cu 61,01%, Braila cu 60,49% si Vrancea cu 59,39%.
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu. Starostele social-democratilor mai era dorit si de PSD-istii din Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Calarasi, Arges.
Prin eforturile fiecaruia dintre cei care au vazut emisiunea si dramele copiilor din comuna Vartoape, judetul Teleorman, vom reusi sa refacem scoala puternic afectata de inundatii, pentru ca cei aproximativ 300 de elevi care invata aici sa aiba din nou conditii decente si igienice de invatat.
La apropiatul congres al PSD “va trebui facuta curatenie, pentru ca cea mai importanta forta politica din tara sa capete o alta imagine si sa poata traversa, cu bine, perioada in care va fi in Opozitie“, a declarat vicepresedintele PSD Teleorman, fostul deputat Ionel Marineci.
El spune ca, fiind numit presedinte interimar al Organizatiei PD Bucuresti si desemnat candidat al acestui partid la Primaria Capitalei, nu era corect pentru electoratul din judetul Teleorman, care l-a trimis in Parlament.
"Erau chemati sefii de servicii deconcentrate la Bucuresti, la ministru sau la seful agentiei respective, erau fortati sa-si dea demisia si se punea de la partidul respectiv", a recunoscut presedintele CJ Teleorman.
Presedintele Comitetului National de Conducere, Marian Milut, a anuntat venirea in PPCD a patru filiale ale Actiunii Populare, cele din Dolj, Calarasi, Ialomita si Teleorman.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
google-analytics.com