Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (5.29 secunde)
In alta ordine de idei, premierul Tariceanu nu a putut scapa ocazia de a-l a€žatingea€ din nou pe Traian Basescu, declarand ca gestul acestuia, de a lua cu forta telefonul ziaristei de la Antena 1 este furt in toata regula.
primarul din Harsova, Ionel Chirita (si el liberal), se dovedeste a fi extrem de insistent, fapt demonstrat chiar ieri de telefonul pe care il dadea, in disperare, ministrului Ludovic Orban.
Numarul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce contine telefonul, cartela, incarcatorul si certificatul de garantie. ... Telefonul primit de barbat este un model Vodafone 125, iar pretul unui astfel de pachet se situeaza in jurul valorii de 120 lei.
"M-am trezit ca Vodafone mi-a oprit telefonul. ... Asa ca am sunat la Relatii Clienti, le-am spus ca a fost facuta plata, au verificat situatia si in 10 minute am putut iar sa imi folosesc telefonul.
Atunci, 11 persoane cu functii de conducere din CNH au depasit plafonul alocat decontarii convorbirilor de pe telefonul de serviciu, cu peste 300 de milioane de lei.
Abonatii furnizorilor alternativi folosesc telefonul fix pentru a suna in principal in alte retele fixe decat cea la care sunt abonati - 53% din traficul total al furnizorilor alternativi fiind trafic catre alte retele fixe.
De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor, BRD ofera la ora actuala pachete de servicii cum ar fi asigurari de viata si de accidente, accesul la un serviciu telefonic de legatura cu banca, internet banking si chiar un serviciu care permite efectuarea de tranzactii bancare direct de pe telefonul mobil, a adaugat Sandu.
Organism intermediar pentru acest program este Agentia Regionala pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova - Directia instrumente structurale - la telefonul 0351/431.643. ... Relatii se mai pot obtine la telefonul 0351/404.096.
Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
O lista de telefoane mobile compatibile se gaseste pe www.simable.com.Daca apare nevoia folosirii garantiei, pur si simplu se scoate acest chip si telefonul este din nou blocat.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
Reduceti timpul petrecut la telefon  Specialistii sunt de parere ca, atunci când înaintati cu greu într-un proiect, ar trebui sa lasati deoparte si telefonul mobil, nu înainte însa de a activa casuta vocala, astfel încât sa nu pierdeti vreun mesaj important.
Femeia a mai spus ca telefonul suna in continuu de doua zile si ca oamenii sunt nedumeriti de ceea ce au de facut si cui trebuie sa se adreseze.
Tot explorand acest serviciu, solutiile noastre au devenit din ce in ce mai flexibile si interactive, cu aplicatii pe telefonul mobil, de exemplu", adauga Faflei. ... Telefonul este mereu in siguranta deoarece este incuiat, iar usa cutiei nu se deschide decat la tastarea codului PIN ales de utilizator.
Totul a inceput in ianuarie cand Apple a prezentat telefonul mult asteptat sub numele iPhone, brand care apartine de drept companiei Cisco inca din anul 2000 de cand l-a inregistrat.
Telefonul are o memorie interna de 26 Mb, dar poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie MicroSD de pâna la 2 Gb. ... Telefonul dispune de Bluetooth 2.0 si port miniUSB.
Aceasta face ca telefonul sa fie unul dintre cele mai comercializate echipamente electronice, dupa Nokia 1100 si Sony PlayStation 2. Telefonul va fi prezentat zilele acestea de Motorola, el urmand a fi disponibil dupa doua saptamani in ofertele majoritatii furnizorilor de telefonie mobila din lume.
O lista de telefoane mobile compatibile se gaseste pe www.simable.com.Daca apare nevoia folosirii garantiei, pur si simplu se scoate acest chip si telefonul este din nou blocat.
Constanta a reprezentat unul din cele 6 judete in care telefonul a fost lansat in primul minut al zilei de 22 august a.c.
Nokia a lansat telefonul Nokia E6 in Romania Nokia a lansat in Romania smartphone-ul business Nokia E6, cu tastatura querty si ecran tactil de inalta rezolutie, pretul estimativ fiind de 400 de euro.
google-analytics.com