Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (3.97 secunde)
Duceti telefonul la ureche dupa ce vi s-a raspuns la apel. ... Nu tineti telefonul in buzunarul pantalonilor, in buzunarul camasii sau al gecii pe care o purtati. ... Nu dormiti cu telefonul langa cap, de exemplu pentru a-l folosi pe post de alarma.
Incepand din februarie 1982, dupa fiecare convorbire telefonica cu una dintre aceste persoane, convorbiri inregistrate cu permisiunea lor, a devenit clar ca telefonul mai era ascultat si de altcineva. ... Apoi, dupa vreo 30 de secunde, telefonul se inchidea.
"Eu nu sunt telefonul care primeste reclamatiile. ... de care directorul adjunct Dinca habar nu avea, iar cand i s-a spus de faptul ca nu stia de acest lucru, acesta a amenintat ca inchide telefonul: ... Ca as putea sa va inchid telefonul...".
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a ramas, sambata trecuta, fara telefonul mobil. ... Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Tot Carjaliu a precizat ca, din partea fostului primar al comunei, Ion Ionita, nu se asteapta la lucruri bune, o dovada in acest sens fiind si refuzul de a preda telefonul de serviciu.
Nici nu este de mirare ca telefonul nu a mai dorit sa functioneze, de vreme ce primarul, in loc sa il aseze in suportul special l-a pus, tacticos, dar deloc atent, in paharul cu apa.
Candidatul liberal la functia de primar al comunei Carcea spune ca primarul in functie nu doar l-a lovit, ci i-a furat si telefonul mobil: "Mi-a smuls telefonul din mana - nici acum nu stiu unde este telefonul meu personal".
Operatiunea telefonul mobil - BEC a interzis intrarea in cabina de vot cu telefonul mobil.
Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. ... Meniul prietenos este in limba engleza, telefonul oferind ca functii suplimentare si WAP, SMS, MMS, conectivitate prin Bluetooth. Telefonul poate fi utilizat fie vorbind la ...
Nici telefonul mobil si nici internetul nu mai sunt considerate un lux, ci o necesitate.
"Dan Alexandrescu" s-a dat de gol inaintea reprezentantilor ANPC, in momentul in care a prezentat telefonul ca fiind unul simplu si elegant, fara prea multe functii.
Dupa cum informeaza news.yahoo.com, citand cele doua companii, telefonul - Samsung Ultra Messaging i600 - este cel mai subtire smartphone 3G cu tastatura QWERTY (denumita dupa primele sase litere ale tastaturii - n.r.).
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. ... Aplicatia Google Maps pentru telefonul mobil poate fi descarcata gratuit de la http://m.google.ro/maps/.
Cum te pot imbolnavi Internetul si telefonul mobil Internetul are un efect negativ asupra sanatatii oamenilor care exagereaza petrecand prea mult timp in mediul online. ... La acest factor se adauga telefonul mobil, care sporeste aceste probleme de sanatate. ... In plus, telefonul mobil contribuie si el la aceste efecte neplacute.
Nu sugeram ca nu ar trebui sa profiti de toate functiile care fac din telefonul tau un telefon cu adevarat inteligent, cum ar fi streamurile de muzica care iti permit sa ai la tine milioane de melodii, aplicatiile care identifica locatia, actualizarile de fundal sau optiunile de wireless.
Practic, T-Mobile doreste sa vanda telefonul ori la pretul sau integral, iar abonamentul sa vina separat sau utilizatorii sa cumpere terminalele in rate, evidentiate separat pe factura abonamentului la final de luna.
"HuffingtonPost" prezinta alte astfel de aplicatii disponibile pe telefonul mobil. ... Mobile Vault Nu numai ca ascunde contactele, fotografiile, clipurile video si mesajele text, dar le si muta intr-o spatiu privat - in acest fel, daca iti vei pierde telefonul, pozele sau mesajele incriminatorii sunt in siguranta.
Chiar daca telefonul este mai putin destept, metoda ramane disponibila pentru experti. ... Daca are acces fizic la telefonul tau, iti poate plasa un microfon independent. ... Solutia evidenta este sa nu lasi niciodata telefonul la indemana altcuiva.
De ce nu este bine sa dormi cu telefonul in camera Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca dormitul cu telefonul in aceeasi camera este un obicei prost, care ne strica somnul, existand in schimb o solutie extrem de ieftina:
Dispozitivul care accelereaza cel mai tare tranzitia spre lumea digitala este telefonul mobil si mai ales telefonul inteligent (smartphone-ul), care contine un numar foarte mare de senzori. Acestia pot fi folositi in nenumarate feluri - spre exemplu, pentru a transforma telefonul intr-un "doctor de buzunar".
google-analytics.com