Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (4.86 secunde)
Stelian Tanase:
Inpolitics il citeaza pe analistul Stelian Tanase: "Basescu vrea sa reteze fondurile opozitiei" Prin intentia de interzicere a sponsorizarilor de campanie, presedintele Traian Basescu si PDL, care au la dispozitie resursele si fondurile publice, vor sa reteze fondurile opozitiei, spune analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Stelian Tanase:
Stelian Tanase: "UDMR poate sa dispara din politica la fel ca PRM Daca Traian Basescu reuseste sa puna in practica reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei, UDMR dispare ca forta politica la fel ca PRM, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Tanase:
Stelian Tanase:
Tanase: ... bine actiunile viitoare, Uniunea risca sa nu mai intre in Parlament, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. ... Basescu a avut grija sa avem ce sa discutam pana la toamna", comenteaza Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
Stelian Tanase: "PDL este cu un pas in urma USL" USL este cu un pas inaintea PDL, partidul de suflet al presedintelui Traian Basescu abia acum incercand sa contureze o alianta, sau un pol politic, sub egida Miscarea Populara, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
Tanase: "Daca Geoana isi face partid cu frustratii din PSD si PNL, nu realizeaza nimic" Daca Mircea Geoana vrea sa prezinte un nou partid in care sunt "toti frustratii" din PSD si PNL, nu va realiza absolut nimic, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Stelian Tanase:
Stelian Tanase: "USL nu mai gaseste nordul pe busola!" De mai bine de o luna, de cand Traian Basescu a preluat contraofensiva, USL a tot facut o serie de pasi nesiguri, fapt care arata ca opozitia s-a considerat prea repede stapana pe situatie, sustne analistul politic Stelian Tanase.
Stelian Tanase: "PDL poate intra intr-o grava disolutie" Este foarte posibil ca PDL sa intre intr-o grava disolutie care sa-l faca sa impartaseasca soarta PNTCD, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. ... Pana unde va merge disolutia partidului?", intreaba Stelian Tanase.
Stelian Tanase:
Stelian Tanase:
Stelian Tanase:
Inpolitics: Stelian Tanase: ... - se intreaba analistul politic Stelian Tanase. ... Vom vedea niste demisii !?", intreaba Stelian Tanase, pe blog-ul propriu.
Stelian Tanase:
Stelian Tanase:
google-analytics.com